Idag blev jag nästa klar med min sista teckning! Känns skönt att jag hann i tid även om jag inte trodde att jag skulle det. Jag började först idag med att måla bakgrunden. Jag använde mig av en tvättsvamp och vattenfärg för att få bakgrunden fin och blandad med inte massa skärpa linjer. Sedan målade jag själva vägen som går upp till himmelen med svart vattenfärg. Denna teckningen var enkel enligt mig och det tog bara två lektioner att göra klart den. Jag hade tänk att limma på lite bomull så det ser ut som moln så att det ser mer verkligt ut än bara lite färg och en väg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 39 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag blev jag klar med min teckning inom skräck. Jag blev nöjd och det som var det svåraste var nog munnen, jag ville få den så bra som möjligt och till slut blev den bra :) avgnoende blev då inte riktigt som jag jade velat, jag blandade ut svart med vatten för att få den att rinna så att jag kunde blåsa färg ur sugröret men den var fortfarande för tjock så det blev inte så bra. Det jag gjorde idag var att skugga lite, måla till lite synliga vener och jag fyllde i munnen med svart färg. Jag hade först inte tänkt att göra det men det såg lite tomt ut på teckningen så jag gjorde det. Resultatet blev bra enligt mig :) När jag sedan då var klar med den började på min sista teckning, den är inom temat drömmar. Jag har tänkt mg att måla en väg som går upp i himlen mot framgång och alla drömmar man vill uppnå. Jag hann inte göra så mycket på den idag men jag hann iallafall börja lite med vägen. Jag har tänkt att ha massa färger i bakgrunden och lite moln så man kan se att det verkligen är i himmelen. Som vanligt var jag nöjd med dagens insatts och jag är verkligen taggat på att göra denna tacklingen :)

  • 40 Readers

Likes

Comments

Hej!
Förra lektionen blev jag äntligen klar med min teckning inom kategorin identitet. Jag målade då ett lejon med actionpainting och resultatet blev ganska bra. Det blev inte riktigt som jag ville med actionpainting, jag ville ba det mer utspritt när jag skvätte men så blev det då inte. Sedan satte jag på morrhår som jag fick utav att jag sprayade fjädrar med svart färg och klippte bort allt förutom självs pinnen i mitten. Jag limmade sedan på dem md lim, det var inte så värst lätt men det gick tillslut. Sist men inte minst limmade jag på lite rött glitter för att ge teckningen en liten extra touch. Jag blev nöjd med den och den blev inte som jag förväntade mig, den blev alltså bättre. Sedan började jag med en ny teckningen inom kategorin skräck. Jag hittade två bilder på Google som jag tänkte sätta ihop till en. Jag började med att rita munnen, tänderna och sjunka runt om. Sedan fixade jag även formen på huvudet. Detta var allt jag hann med förra lektionen och jag blev väldigt nöjd och tyckte att jag gjorde ett bra jobb.
Denna lektionen fortsatte jag på min teckning inom skräck. Jag fixade till munnen lite mer och gjorde tänderna lite bättre. Jag lade till lite vener nere på halsen och tyckte faktiskt att det blev väldigt snyggt. Sedan målade jag en näsa, det var lite svårt men det blev ändå bra. Sen ögonen, jag målade först bara en simpel form med blyerts, jag hade tänk att jag skulle ha svart färg rinnande från dem så jag fick gå och hämta ett sugrör för att kunna blåsa ur färg. Jag fyllde i ögonen men svart färg och sedan tog jag då sugröret och blåste ur svart färg. Det va lite svårt och det blev inte riktigt som jag ville. Färgen var för tjock för att den skulle riktigt rinna, det såg inte så bra ut från en början. Sedan tog jag baksidan på en pensel för att måla dit egna sträck från ögonen så att det ser ut som det rinner. Det blev snyggare då tyckte jag. Sen tog jag en mörkare blyerts och fyllde i alla sträck som jag målat med blyerts. Sedan målade jag i venerna på halsen med vattenfärg och jag tycker att det blev riktigt coolt, enligt mig ser det relativt extra ut och det ger teckningen även liten färg då jag inte hade tänkt att ha mer färg på den. Denna teckningen var ganska lätt att göra men jag tyckte ändå att den var lite läskig. Jag är inte riktigt klar än, jag ska fortsätta litegrann nästa lektion så vi får se om jag hittar på något då. Jag brukar alltid lägga till något extra.

Puss å skumbanan :D

Likes

Comments

Hej :D

Idag började jag med att skugga på teckningen, det blev bra från en början men när jag sedan började med min action painting på manen, försvann det lite men jag blev ändå nöjd.
Jag är nöjd med dagens insats och med min teckning. Den börjar bli som jag tänkt mig men det tar dock lite för lång tid. Ska fortsätta lite nästa vecka också, då ska jag fixa lite morrhår av något tyg eller liknande :)

  • 45 Readers

Likes

Comments

Hej hej :) idag har jag börjat med att skissa ett lejon. Jag skissade först på ett vanligt A4 papper, sedan gjorde jag en mall till min action painting på ett A2 papper. Det var lite svårt men det gick bra :) Nästa lektion ska jag börja med min action painting då jag inte har börjat än :)
Jag är väldigt nöjd med dagens insats och jag hoppas att jag blir klar till nästa lektion :D

  • 46 Readers

Likes

Comments

Hej :)

Idag har jag funderat på vad jag vill jobba med, jag kom fram till att jag vill jobba med temat drömmar.
Jag ska använda action painting när jag målar, jag tycker att det verkade spännande för att jag vill kunna göra konst på ett nytt sätt :)
Jag har tänk mig att måla ett lejon, det kommer vara lite svårt att måla med action painting men jag tror att det kommer funka och jag hoppas att det blir bra.
Jag tror detta kommer bli utmanande men jag tror även det kommer att bli bra :D

  • 47 Readers

Likes

Comments