Header

God morgon. Igår kom jag äntligen iväg till frisören för att fixa till den gräsliga utväxt jag har sprungit runt med den senaste tiden och tanken var att jag skulle gå från blekt till den blonda nyans jag har på bilden nedan men när jag väl satte mig i stolen ändrade jag mig helt. Det är svårt att sätta fingret exakt på vilken färg det resulterade i, men en blandning av silver/grå/ask beskriver det nog allra bäst (har inte fått till någon bild i dagsljus ännu så färgen nedan är inte fullt rättvis).

Med tanke på att jag varit blond sedan gymnasiet så känns det lite ovant, men jag gillar det. Dessutom fick jag en hel drös av komplimanger under gårdagen så jag fattade nog rätt beslut trots allt.


Likes

Comments

Jag hade en riktig myskväll med Sara igår. Vi möttes på avenyn vid sextiden och slog oss ner för en fika. Jag blir lite arg på mig själv när jag inser hur sällan vi ses, bättring från min sida!

Efter lite prat om killar, jobb och resor promenerade vi bort till bergakungen där vi hade biljetter till fifty shades darker. första filmen såg jag hemma hos Sara och jag minns hur jag satt med en skämskudde och inte riktigt kunde hantera de intima scenerna så igår hade jag med mig en halsduk in i salongen som jag fick borra ner huvudet i när det blev för jobbigt. MEN, wow, jag älskar dessa filmerna och jag tycker faktiskt att denna var bättre än första.

Likes

Comments

jag var tillbaka på idrottsrehab idag för att upprätta en plan för kommande behandling. Det resulterade i följande: utökad rehab (bort med all genomblödning och endast fokus på att stärka upp området), INGA rörelser under 90 grader (vilket jag kan ha fuskat med lite de senaste veckorna..), röntgen och kortisonspruta i höftleden.

Det som efter bara några timmar har visat sig vara mitt största problem är dock att komma ihåg att inte sitta med korsade ben, det här med att bresa som en man kommer inte helt naturligt...


Väl hemma hittade jag ett paket från burpeeshop.se i brevlådan och i låg mitt nya hopprep (speed extreme XL ). otroligt imponerad över den snabba leveransen.

Likes

Comments

Nu har jag skjutit på att gå till frisören alldeles för länge och ser inte klok ut med utsläppt hår. Dock har jag beslutsångest och kan inte bestämma mig för om jag ska bleka det som jag vanligtvis brukar göra, eller om jag ska satsa på en varmare ton (som den jag har på bilden till vänster). vad tycker ni?

Likes

Comments

Jag låg vaken och grubblade länge inatt. Under kvällen sände dokument utifrån filmen/dokumentären Ett rop från Syrien och efter två timmars lidande och förödelse låg jag där med en klump i magen och med ett otroligt dåligt samvete. Hur kan jag över huvud taget klaga på att bussen är sen eller känna behovet av att köpa ett par skor till när jag har hela garderoben full, samtidigt som man gräver fram livlösa barn i rasmassorna efter bombningar eller ser dem sakta dö efter attacker med kemiska vapen bara ett par timmar bort?

det är en stark dokumentär och man väljer att visa hur människor mördas, hur man utplånar städer och hur barn som inte klarat båtresorna under sin flykt ligger och flyter i vattnet. Helt horribelt.

Jag förstår också att jag inte kan jämföra allt i mitt liv med konfliktdrabbade områden eller svältkatastrofer i Afrika men man inser ju verkligen vilka lyxproblem man har.

Skulle ni själva vilja se dokumentären ligger den på svtplay

Likes

Comments

Traditionsenligt ska det ju ätas våfflor idag, har ni gjort det?

Är ni mer för matvåfflor eller efterättsvåfflor? jag tillhör den sistnämnda kategorin där sylt, glass och nutella får stå för toppingen. Det bjöds på våffelfrukost hemma hos mig förra helgen men det hindrar ju inte att det dukas fram även idag.


Likes

Comments

Det är fredag och gatan utanför badar i sol, det ligger minsann lite vår i luften. Dock ska jag vara försiktig med att hoppas på för mycket, det skulle ju lika gärna kunna snöa när jag vaknar upp imorgon..

Igår avslutade jag dagen med en timmes mobility (fokus: overhead) tillsammans med Peter (kolla in #thisisflawd på intagarm) och en grupp andra mer eller mindre rörliga träningskompisar. det är tur att jag har den här timmen i veckan för annars hade inte rörlighetsträningen blivit gjord...

(bild från förra veckans mobilitypass med fokus på squat)

Följer ni mig på intagarn (@missmolin)? och om ni gör det, kollade ni in min insta store igår? där kan ni iallafall se mig, fortfarande lite smått chockad, berätta om hur jag kommer på två personer under en sexuell handling och blir "låst" i situationen i vad jag upplever som en evighet. Tänka sig att det nog var jag som skämdes allra mest.

Likes

Comments

Det är mycket som är fantastiskt med internet och sociala medie-plattformar men ibland (Läs: när man har haft en redig festkväll och vaknat upp till bilder som dessa dagen efter) finns det endel som inte borde exponerats.

För ett par år sedan hade jag en lägenhet nära avenyn och snittade 3-4 utekvällar i veckan. Ett väldigt destruktivt beteende har jag insett i efterhand, men där och då var det ljuspunkten i min tillvaro. En ytlig värld där popularitet och bekräftelse står högt i kurs. Eftersom jag aldrig varit en känslomänniska drogs jag till det. Är man 18-19 år och får allt serverat på silverfat bara man är social och shotar ett par 6:or med nattklubbschefen så leker ju livet. eller?


Jag har varit med om så mycket roliga (men också helt sjuka) kvällar, nätter och tidiga morgnar och jag gjorde mycket som jag aldrig skulle göra idag. det är tur att man utvecklas.

Likes

Comments