Varför kan jag inte sluta tänka på dig?

Godkväll fina du!

Igår var en jätte mysig kväll här hemma hos mig med två av mina närmsta vänner samt en av dennes partner. Vi drack kaffe, spelade yatzy, drack lite cider samt några hotshots och hade det trevligt medan vi pratade om allt mellan himmel och jord. Kvällen avslutades asgarvande i soffan med väldigt mysigt sovsällskap till Johan Glans på Youtube!

Idag kom Casper hit! Han ska vara här i några dagar nu och det ska bli så mysigt! Sanna och Julia har varit här idag. vi gjorde vår dagliga squats-utmaning. Blev en powerwalk tillsammans när de skulle gå hemåt. Nu ska jag hälla upp en ny kopp kaffe och fortsätta kolla på Greys anatomy och besöka era bloggar.

Vad har du gjort denna torsdag?

Imorgon är det full rulle. Powerwalk och squats-utmaningen. Handla inför kvällen. Jag ska baka. Spa-mys här hos mig med Sanna, Julia, Casper och Frida. Vi ska även äta tacos tillsammans allihopa. Julia ska även sova här.

Har du några fredags-planer?

Jag får inte ner rätt ord på papper. Jag har försökt i min dagbok. Jag får inte ut rätt ord i tal. Jag har försökt till både Sanna, Stoffe och Angelica.

Jag vill lätta på mitt hjärta, jag vill berätta så mycket just nu.. Men jag vågar inte. Jag kan inte.

Behöver jag ha muren uppe? Kan jag öppna mig fullt ut? Vågar jag öppna mig? Behöver jag skydda mig själv? Måste jag ta ett steg tillbaka? Vågar jag släppa in? Varför kan jag inte sortera mina tankar? Varför kan jag inte sluta tänka på dig? Varför kan jag inte släppa denna känslan?
Är detta ömsesidigt? Eller är det bara jag?

Jag vet, jag börjar själv bli lite tröttmina tankar, men this is me, jag gör så här; jag fungerar så här, jag överanalyserar, allt, deluxe, och gillar du inte att det kan bli upprepningar så kom inte in här och läs!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se ?? Facebook: Missjennifer.se ?? Youtube: Jennifer Marie


Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Låter verkligen som du haft det trevligt 😃. Så kul när man kan göra roliga saker så där tillsammans 😊www.saramadeleine.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229