Varför håller jag mig hemma?

De som vet, de vet helt enkelt!


Jag är hemma väldigt mycket nu för tiden. Jag går sällan ut vardagarna, eller jahelgerna med!

Varför är det så kanske du undrar!?

När jag känner av min ångest som mest så blir jag väldigt tillbakadragen och gömmer mig i mitt skal. Det gör att jag tar avstånd från människor i min närhet när jag mår så pass dåligt. Vilket även gör att jag inte powerwalkar eller ens går till affären och då blir det att jag sitter hemma, dag ut och dag in! Alltså när ångesten är riktigt intensiv och hemsk pratar jag om här!

För ett år sedan (brukar känna av ångesten som mest under vinter halvåret) så "gömde" jag mig på fester, hemma hos mig, var väldigt sällan jag gick någon annanstans. Den cirkeln ska jag inte in i detta året!

Jag har dock känt av ångesten väldigt mycket i somras, så jag höll mig hemma väldigt mycket, dock utan festandet! Jag bestämde inte något så ofta med mina nära och kära, jag vet att jag hade fått avboka en massa då: och det är inte alla som tycker att det är okej.. Jag ska inte komma in i det där festandet igen; så som det var förra året!

Det var en hel del som hände i somras som framkallade min ångest. Privata (där av jag inte nämner detaljer här) saker; inte ens min familj vet om! Ibland går inte livet hand i hand med verkligheten, vi alla har tuffa tider någon gång i livet; i somras var och nu är det verkligen min tur verkar det som.. Jag har kämpat hela sommaren och jag kommer att fortsätta att kämpa!! Jag är inte den som ger upp; vad det än handlar om. Jag har alltid/kommer alltid kämpa ända ut i det sista!

Kanske ett rätt rörigt inlägg det här, men det är en enda röra i mitt huvud också kan jag säga!

Hur påverkas du av din psykiska ohälsa?


Har du aldrig känt av extrem ångest så kan du inte ens föreställa dig hur den/det känns!!

Kommer du ihåg att jag för inte så länge sedan postade ett inlägg om att vi kämpar tillsammans!? Det gör vi fortfarande varje dag; du är inte ensam, ingen är ensam!!

Behöver du prata med någon (utomstående)? Då finns jag bara några klick iväg! Du får gärna kontakta mig: i meddelande här inne eller på facebook !


Tips:

Du får mer än gärna joina oss i gruppen på Facebook som heter Kampen mot psykisk ohälsa - Råd & stöd, där kämpar vi tillsammans! Du är inte ensam, det är viktigt att veta!


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Jag är likadan och denna gång hade jag till och med svårt att blogga om det. Fast det är allt bra att vi pratar om det ❤sandifighter.se
Pia Widlund
Pia Widlund,
Det låter jobbigt, hoppas det ordnar upp sig. Att våga skriva om det är starkt gjort. Styrkekramar till digwww.piaw.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229