Tillsammans med..

Good morning.. Eller ja goddag!

Vilket tråkigt väder vi har här i söder idag.. Mulet och kallt.. Är sommaren på väg att ta slut kanske!?

Igår hängde vi med Sanna och Julia typ hela dagen. Först fikade vi hemma hos dem, sedan stack vi hem till mig och Casper för att sätta dekorplast på mina köksbänkar och kakel (det blev riktigt snyggt). Jag och Sanna var ute en runda och tog en cigg med två killar (Sanna har pratat med den ena på Badoo). De var riktigt trevliga faktiskt. Och ja vi alla ska ses igen! Det blev väldigt sen kvällsmat i form av nachos. Vi alla åt med god aptit då vi var mega hungriga!

Idag sov vi till klockan 12 ungefär. Jag vaknade första gången vid lite efter kl 8, men valde att somna om en stund till, sen att det blev några timmar till är en annan femma haha.

Strax beger vi oss mot Stattena och solöarna. Sedan blir det en liten burgare på vägen hem.. Annars händer det inte alls mycket för vår del idag. Imorgon där emot blir det full rulle tillsammans med Linda och hennes töser, det ser både jag och Casper fram emot!

Hur ser din onsdag ut? Har du regn och åska hos dig med idag?


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Pia Widlund
Pia Widlund,
Tänk vad vädret styr på sommaren....www.piaw.se
Ama de casa
Ama de casa,
Tråkväder är ju inte bara av ondo - man får ju mycket gjort då också 😊 Här i Torrevieja har vi inte haft regn på väldans länge, saknar det lite... 😊amacasa.wordpress.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229