Rude..

Godkväll du fina!


Hur har din helg varit? Har du gjort något kul?

Min helg har varit på topp, stressig men på topp! Casper fyller år på onsdag så helgen har bestått av kalas och party för honom! Han är så nöjd med båda två, är han nöjd så är mamma nöjd!

Igår var det premiär i Allsvenskan för vårt älskade HIF!! Vi vann med 3-1 KABOOOOM! ❤💙 På vägen hem så blev det pizza samt min bror och hans sambo kom på besök en stund!

Imorse vaknade jag med ett stort leende på läpparna, med all rätt! Förmiddagen var jätte mysig (när jag väl fick iväg en väldigt trött Cappe till skolan), precis i min smak till morgonkaffet. måste jag säga! Längesedan jag kände mig så trygg och avslappnad när jag sov! "Du är annorlunda... Du är så enkel!"

I eftermiddags så tog jag och Sanna en powerwalk 1,3 km. Från Dalhem till Högaborg och sedan tillbaka. Blev en snabbis inom Maxi och köpte hamburgarbröd (ska överraska Casper med burgare på onsdag när han fyller år), Nu ikväll så har jag och grabben legat i vars en ände i vardagsrummet och börjar kolla på en serie på Netflix.. Jag tycker den är sådär, men Cappe gillar den..

Nu ska jag försöka sova då klockan ringer tidigt imorgon (idag om vi kollar på klockan) .

Sov gott & dröm sött! 


P.s. Kika in på min Instagram där jag tävlar ut en Smakbox Nyfiken då de fyller 3 år samt våren är kommen! Den avslutas den 4/4 kl 23.59 så snabba dig in!!


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Så mysigt med besök från brorsan!nouw.com/amandassofi
Maria
Maria,
Jag har tagit det väldigt lugn och kollat på många filmer i helgen. Så gott med påskmust, must är typ den enda läsk jag dricker 😊www.iamiamarias.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229