Nu är den över..

Godkväll fina du!

Hur har du det nu så här i starten av helgen? Haft en bra vecka?

Min vecka har varit bra trots att grabben har legat sjuk. Värmen har varit extrem, men hellre det än vinter och snö!

Idag (eller ja igår om jag kollar på klockan som visa 01:34) så fyllde jag år! Dagen började 06.30 för mig och Casper. Jag åkte med honom ut till skolan i Gantofta, första gången han skulle åka tåg till skolan så han vågade inte riktigt själv så då är det klart att mamma följer med! När jag kom hem så blev det lite plock och jag blogworkade.. Vid 11 tiden åkte jag ner till stan och mötte upp fina Linda som bjöd mig på födelsedagslunch och jag fick en fin present av henne, tack gumman!💙 Vi gick rundor lite på stan innan jag tog bussen till Stattena och Petras Hårstudio där jag klippte mig. Jag kapade riktigt mycket av mitt hår och jag ångrar mig inte för en sekund kan jag säga! I love it!💙 Tack alla er som var med och bidrog till denna presenten! När jag kom hem så åt jag lite för att sedan powernapa i nästan tre timmar, trött? Ja lite va haha! Under kvällens gång så har jag dammsugat, blogworkat, Sanna och Julia har varit här; jag fick jätte fina presenter av lilla tösen, stort tack!💙, färgat håret och kollat på tv.. Inte många knop gjorda med andra ord..

Nu är min dag över och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och håller tummarna för att John Blund kommer på besök snabbt idag!


Före

Efter


Idag blir det party med Sanna, fira lite smått att jag fyllt år, men inget hejdundrandes firande dock. Kul ska det bli och kul ska vi ha det!

söndag lär jag säkert må som jag förtjänar men den smällen får jag ta då haha!

Hur ser din helg ut?

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

znogge
znogge,
Så snyggt håret blev och det klär dig verkligen!
sweetwords
sweetwords,
Så snyggt, har vi lite lika frillor, så fräscht med kortnouw.com/sweetwords
jennifermarie
jennifermarie,
Ja det har vi nu, stort tack! 😊 Kan enbart hålla med dig där! nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229