Min blogg = mina ord; eller?

Inte för att vara sådan, men detta är min blogg, är det inte meningen att det ska vara mina ord jag delar med mig av? Mina känslor och tankar jag delar med mig av? Saker som jag hittar på som jag delar med mig av? Delar jag inte med mig av precis vad jag vill? Det är ju min blogg menar jag..

Ja jag skriver mycket om ångest då jag lever med ångest dagligen. Ja jag skriver om träningen då jag äntligen kommit igång igen och jag har inte gett upp efter en vecka som jag gjort de andra gångerna de senaste månaderna.

Jag delar inte heller med mig speciellt mycket om det mest privata längre, pga copycaten som du har läst om ifall du är en trogen följare. Så vart jag jobbar eller ej är inget jag delar med mig av just nu. Jag delar inte med mig så mycket om Casper; förutom kanske vad vi gör vissa dagar och i samarbeten. Jag vet att jag var mycket mer personlig för bara ett halvår sedan men det har ändrats och jag har även ändrat kategori på min blogg här på Nouw; från personlig till övrig. Jag vet faktiskt inte vad jag har för kategori just nu då jag skriver om det mesta!

Samtidigt vet jag att det jag skriver om uppskattas då det är många som känner igen sig i mitt mående samt i min situation som ensamstående samt jag har så pass många läsare och följare som jag har! Men ibland blir jag bara så jäkla ledsen helt enkelt när vissa kommenterar och speciellt när de tror att de kan kräka av sig i princip vad de vill och att det nästan är i stuk av personangrepp!

Oftast lägger jag elaka/uppkäftiga/besserwisers kommentarer som spam och sedan blockerar jag ip-adressen; ibland från att kommentera och ibland från att både besöka min sida och att kommentera. Kan du inte ens försöka vara positiv så har du ingen rätt att synas här hos mig heller!


Har du inget snällt att säga så öppna inte munnen alls samt har du något att säga så säg det till personen i fråga; kommentera inte anonymt på sociala medier; det där är bara fegt! Tycker du inte om det du läser här inte så kom inte tillbaka och läs: problemet löst!


Så snälla; istället för att försöka trycka ner en person så kan du väl försöka ta reda på fakta och försöka pusha på ett positivt sätt istället!?!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Jag håller helt med dig vännen. Din blogg och ingen annans ❤️nouw.com/angelicaelversson
Micke
Micke,
Ska man sabla ner på något hos en människas blogg så kan man ju lika gärna låta bli att skriva något alls...man skriver ju vad man vill och förtjänar ju den respekten anser jag.

Ha det bäst.
guldkryckan.blogspot.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229