..makalösa jag vet!

Friyaaaaay!

Min lediga dag. Underbart, behöver jag ens säga det? Speciellt med tanke på att jag inte somnade förrens halv 4 inatt. Jag försöker sluta med mina sömntabletter. Första natten som var nu.. Ikväll ska jag inte ta en heller, håller tummarna för att jag får ett visst antal timmars sömn då jag ska jobba imorgon.

Jag vaknade klockan 12 dag, eller ja mamma väckte mig om jag ska vara ärlig. Det blev kaffe i massor och blogwork innan jag och mamma begav oss till Maxi för att handla. På vägen från Maxi till Ica (där hämtade jag ut två paket) så stötte vi på min vapendragare Sandra som var ute och cyklade i regnet, pratade med henne en liten stund innan vi gick vidare. Väl hemma så spelade jag och Casper in en video till min youtube-kanal, sysslar du med youtube? Länka gärna din kanal i en kommentar så jag kan kika in hos dig! När vi var klara med den så gick Casper in på sitt rum och spelade PS4 och jag satte mig och blogworka.


Vad har du gjort idag?


Nu ligger grabben i säng och kollar på youtube, jag äter citron och gurka samt har precis lagt på luren där jag har haft Sandra några timmar, ja vi är makalösa jag vet!


Sov gott och dröm sött!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
såå fin du är!! Blir så inspirerad!!nouw.com/sarafogelström
Amandizan
Amandizan,
Jag försökte också på en period nyligen att sluta men helt ärligt gick det inte. Hoppas det fungerar bättre för dig. Vad skönt att du fick sova lite😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229