Lova att du aldrig lämnar mig!

Lika lätt som en person träder in i ditt liv; lika lätt kan personen ta ett steg ut ur ditt liv!


Har du tänkt på det att i dagens läge så slänger folk iväg vänner/partners precis lika lätt som det är att slänga iväg ett bananskal!?

Är man verkligen riktiga vännerstår man kvar vid varandras sida; vad det än gäller! Jag har en del "vänner" som har lämnat min sida pga bland annat min ångest och vad den får mig att göra (kan berätta mer om det i ett annat inlägg om du vill). Idag vet jag att det inte var några riktiga vänner, men var jag helt förkrossad kan jag säga..

Jag anser att du lämnar aldrig en människa som du påstår dig tycka om/älska hur dåligt den personen än mår. Gör du det så bevisar det väldigt mycket hur du är som person.. Sådana människor vill jag inte ha mitt liv!!

Mina riktiga vänner har jag fortfarande vid min sida och det är jag så sjukt glad och tacksam för!

Sanna, @Lifeandkids, @AngelicaElversson, Stoffe, Frida.. 💙

Vi pratar inte varje dag, men vi vet exakt vart vi har varandra; i vått och torrt, natt som dag! Er har jag aldrig tvivlat på och kommer aldrig att tvivla på! Ni är verkligen riktiga vänner som vet hur man ska värna om och ta hand om sina nära och kära!

💙 Me love you! 💙


Jag vet att du alltid kommer stå vid min sida; och jag vid din!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

TwinMom.se
TwinMom.se,
Håller med helt och hållet! En riktig vän stannar alltid vid ens sida, oavsett! Annars är det verkligen ingen riktig vän!www.twinmom.se
Wifeey
Wifeey,
Skönt att ha riktigt vänner
Själv har man inga alls längre men de e så de är
www.wifeey.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229