Lastbilar lastbilar..

Innehåller affiliate-länkar

Sponsrat inlägg


Här ser du hela @mistercasperking samling av EMEK lastbilar! ⛟ 🙌

Några av dem har han fått av sin pappa samt farmor och några av dem har vi fått hem i samarbete med Leksakscity.se för några månader sen! Förra månaden köpte vi en bokhylla till hans samling och jag kan säga att han är väldigt nöjd med resultatet som du säkert förstår när du ser denna video!

Casper stora lastbilsintresse kommer från att hans pappa och morbror är lastbilschaufförer samt hans farfar och morfar är före detta chauförrer, det ligger i famiiljen om man säger! Han är väldigt svag för Scania kan jag tillägga, det är de fordon grabben pratar mest om här hemma!

Leksakscity.se har ett stort utbud av leksaksfordon av märket EMEK. Inte enbart leksakslastbilar utan även skogsmaskiner och grävmaskiner. Du kan använda dem till lek men du kan även samla på dem i exempel vis ett stort fint vitrinskåp; perfekt samlarobjekt för den lastbilstokiga.

EMEK fordonen är inte lämpliga för barn under 3 år!


#emeklastbil #EMEK #leksakscity #leksakslastbil #emekdhl #emekvolvo #emekscania #influencer #samarbete #ambassadör #sponsratinlägg #blogg #instagram #missjennifer

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Viktor
Viktor,
Vad kul med ett sådant stort intresse för lastbilar ju! 😊 roligt ! www.nouw.com/viktorhognas
evelinarou
evelinarou,
Vad roligt Och vilken fin kollektion! 😃 nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229