Jag vill vara så mycket mer jävla kall-hjärtad än vad jag är!


Jag blir så förbannat arg och besviken mig själv då jag reagerar på vissa saker! Att de får mig att bli ledsen och får mig att gråta! Jag sitter och knyter nävenförbannad som jag blir på mig själv i skrivande stund!!!

Med handen på hjärtat så önskar jag att jag var en av dem som har en stor sten innan för bröstkorgen!! Jag verkligen hatar att jag är så känslosam, omtänksam och att jag bryr mig så jävla mycket! Jag vill inte bry mig, inte om någon; förutom mig själv (självklart Casper också). Men det går fan inte, hur mycket jag än försökertänker jag på alla andra istället.. Det handlar om både vänner, kärlek och familjen; i alla former av relationer jag har haft/har i mitt liv.

Jag vill vara så mycket mer jävla kall-hjärtad än vad jag är! Alla andra verkar ju kunna vara det, så varför kan inte jag??

Det är något i mig som gör att jag inte kan vara elak, jag kan inte sluta bry mig och jag kan inte sluta vara så fucking känslosam!! Jag är uppfostrad så här, men helt ärligt; hur kan jag vara så omtänksam mot andra men inte mot mig själv?

Jag måste vara rädd om mig; för det finns bara en av mig!!


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer