Jag vibrerade fortfarande när jag stod och väntade på bussen

Goddag!

Fick jobba över en timme idag. Men allt för att de ska bli klart! Jag har ansvar för vecko-kampanjerna så det var de jag sysslade med idag. Men brist på varor så det var lite kaos.. Men vi löste det så gott vi kunde!

Jag tog en runda inom solariumet på vägen hem. Men alltså.. när jag solade så fanns där en platta i golvet (jag tog stå-solarium) som vibrerade hela tiden jag solade, någon träningsgrej haha jag vibrerade fortfarande när jag stod och väntade på bussen haha.

När jag kom så blev det en snabb koppkaffe sedan kom Casper en snabbis och gav mig en kram. Han hann följa med ut och träffa Malte, som blev lämnade av sin "pappa", innan han och hans pappa körde hem. Sandra och Julia har varit här på snabb-besök också! Mys att jag har fått träffa alla favoriterna på en och samma dag!

Ikväll kommer S på middag! Jag måste blogworka lite också. Ska gå en runda med Malte innan solen går ner tänkte jag och göra mina squats samt situps (jag kan tillägga att jag har sjuk träningsvärk i magen sen de situpsen jag gjorde igår haha)

Har du haft en bra måndag hittills? Vad har du gjort idag? Hur ser din kväll ut?


Malte är så duktig och lättlärd, tass sitter som en smäck nu!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


  • Vardagen
  • Nära Unnamed Road, Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Det har jag aldrig hört talas om att man står och solar solariumsweetwords.se
gifta6570
gifta6570,
Blir inte voffsingen orolig, när han inte riktigt vet vart han bor..?? nouw.com/gifta6570
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229