Jag ska på dejt imorgon..

Godnatt fina du!

Här sitter jag nyduschad i soffan med en Trocadero zero glass i min hand, kollar Youtube och läser lite bloggar (jag vet att jag är dålig på att kommentera men jag är inne dagligen och läser hos er ska ni veta). Klockan är efter midnatt..

Jag kom ut på en promenad i eftermiddags tillsammans med Sanna och Julia. Vi tog en runda till stan.. Men vädret alltså, vad sysslar det med? Vi var ute i cirka två timmar och vi hade alla möjliga väderomslag! Man kan nästan tro att det är April haha. Promenade gjorde mig nog gott för när jag kom hem så fick jag städat. Skönt att ha fått undan lördagens fest, bättre sent än aldrig! haha.

Det kändes iallafall jätte skönt att jag kom ut på min dagliga promenad trots denna dunderförkylning. Får ångest bara av tanken att "missa" en promenad/powerwalk nu när jag äntligen har kommit igång igen! Det låter kanske överdrivet för dig som läser detta men detta är jätte viktigt för mig att komma igång igen!


Hur har din tisdag varit? Vad har du gjort?

Det är kvällar som dessa som jag verkligen önskar att jag hade en man att dela mitt liv, min vardag, mina skratt och mina tankar med!❤️

Tänk vad mysigt att krypa upp tillsammans en stund i soffan varje kväll. Bara få vara, få prata om allt mellan himmel och jord, få skoja och driva (på ett bra sätt) med varandra, få kli på ryggen och lite hårpill.. Ja jag drömmer mig bort nu..

Jag ska faktiskt på en dejt imorgon (idag om vi kollar på klockan).. Även om det "bara" är en fika så är jag skräckslagen: samtidigt vet jag att jag måste våga någon gång, innan jag bygger ännu mer på den där omtalade muren!


Oh just det: stort tack för alla grattis under helgens gång!

Fina ni alla är!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Netti Starby
Netti Starby,
Vad roligt att du ska på dejt och önskar dig lycka till! <3 Kramisstarbys.se
MammaJenny
MammaJenny,
Fina du <3 Läste ditt inlägg ovan. Ta hand om dig. Kramar!nouw.com/mammajenny
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229