Jag brukar få väldigt stark ångest dagen efter!

Godkväll!

Hur mår du? Har du det bra denna lördag?

Jag mår faktiskt relativt bra idag; trots det blev fest igår! All in är nog bara förnamnet! Jag brukar få väldigt väldigt stark ångest dagen efter jag har festat (därför jag inte har festat så mycket sedan årsskiftet), men idag har jag kunnat hålla den på en jämn nivå! Jag har fått andas djupt några gånger och den där klumpen i magen har varit där. Men det har inte blivit något extremt och ingen attack! Jag har inte haft behovet av att ta någon behovsmedicin! Heja mig! Jag vann över ångesten denna gången!

Tillbaka till gårdagen. Det blev fest här hos mig. Jag och Sanna började lite smått ihop. Sedan kom Piot och ett tag där efter kom Emelina. Sannas bror Joel dök upp efter ett bra tag med. Väldigt mycket senare så dök Adrian och några fler vänner upp. En väldigt rolig kväll i gott sällskap måste jag säga!

Idag har jag befunnit mig i soffan cirka 80% av dagen! Sanna gick hem vid 2 tiden. Casper kom hit helt spontant då han och hans pappa hälsade på grabbens farmor i hennes koloni i grannområdet, mega mysigt! Vi låg i soffan och pratade en massa och skrattade så som bara vi kan göra tillsammans! 💙 När Cappe åkte till sin pappa igen så fixade jag lite mat, tog en dusch och startade en maskin tvätt.

Nu ligger jag i sängen, lägenheten är nersläckt och jag kollar på serien Stockholmspolisen!

Hur har din helg sätt ut hittills? Har den varit bra?


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

gifta6570
gifta6570,
Underbart att du sluppit så jobbig ångest efter en "våt" kväll. När jag var yngre så kunde jag också ha ångest dagen efteråt. Låter sååå kul när ni är ett gäng som träffas och fester, lääänge sedan man hade det så. Min helg, ja vi var till Nässjö igår, kikade på arbetsplatsen där Göran börjar i morgon, handlade lite och försökte att ha picknick i det gröna, men NORDANVINDERNA drev oss till bilen och vårt hem. Denna dag blir hemmafix, med tvättning, strykning, städning, matlasgning etc. Ha nu en fin söndag.. // Kram Annelienouw.com/gifta6570
jennifermarie
jennifermarie,
Ja det är en obeskrivlig känsla den här lättnaden! Ja mega kul har vi tillsammans, alltid! 😃 Låter som en bra helg! kramnouw.com/jennifermarie
pojkensmamma
pojkensmamma,
Min lördag blev väldigt varierande känslosam,jag vaknade tidigt men lyckades ändå att få somna om. Pratade med min killkompis(senaste ex) om vi kunde åka iväg på något, secondhand butiken som e i stan och titta runt där. Det blev en tripp dit,sedan handla lite blommor till ute vid trappen,och sedan lite handling innan han körde hem mig igen.
Eftersom den blev den blev lite känslosam var att jag kunde bara börja gråta över att fick tänka på mina morföräldrar och farföräldrar samt min egen familj mm. Min mormor har ju alltid haft trädgård och gillar blommor och nu när våren kommer så gillade hon att plantera mm och det var väl det som körde igång mina känslor. Det har ändå gått 6 år men känns som det vore igår hela tiden.
Kunde prata lite med mamma i telefon,men hon lät stressad och upptagen så kändes som hon hann inte lyssna.(inte första och sista gången) men hon gissade lite på vår depression. Det har jag aldrig haft glrut,jag brukar ju oftast ha det på hösten. Men sedan har det vart så mycket nu runt omkring oss.
Tappade lätt fokus idag,hade ju många planer som skulle jag gjort. Men det fick bli slappar lördag och idag söndag e jag lite piggare igen.
Puss och kram 💐
nouw.com/pojkensmamma
jennifermarie
jennifermarie,
Skönt du fick saker gjort ändå! Bättre lite än inget alls! 😊 nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229