Jag är Jennifer! Vem är du?

Nu när jag har tagit nya friska tag och jag har bytat namn på mina sociala medier så har jag även fått många nya foljare, vilket är mega kul, välkommen hit!! Jag tänkte skriva en liten presentation om mig så du som är ny också vet vem jag är!


Vem är då Jennifer Fryksäter?

Jag är född i Helsingborg och döpt i Filborna församling, kyrkan på Drottninghög till Jennifer Marie Therese, med det sista namnet som tilltalsnamn.

När jag var 10 år flyttade vi ifrån Helsingborg då min äldsta lillebror blev mobbad och nerkissad av barn i skolan och lärarna gjorde ingenting! Vi hamnade då i Skånes Fagerhult..

Där bodde jag fram tills jag gick sista året på gymnasiet. Då flyttade jag ner till J och bara några månader efter så plussade jag med Casper i magen. Vi fick vår första egna lägenhet dagen innan Casper föddes (2006-04-03) och börja livet på allvar med min lilla familj var en dröm som blev sann för mig.

2008 flyttade jag till Dalhem i samma veva som jag och J separerade. Casper var hos J tre helger i månaden till en början.

2014 flyttade vi ner till Lussebäcken med min dåvarande pojkvän A, för att ett år senare flytta till Planteringen i samband med att jag och A gick ifrån varandra och nu är vi tillbaka på Dalhem, onödiga flyttar; yes I know! Man lär sig av sina misstag!

Idag lever jag själv tillsammans med Casper som är 13 år. Efter sommaren ska han vara hos sin pappa varannan vecka och även börja skolan ute på landet där J bor. Det valet har vi gjort då det är en mindre skola med fler möjligheter för barn med problematik; Casper har diagnosen ADHD. Just nu jobbar jag deltid på en restaurang i Helsingborg som kassa och servering. Går allt som det ska så går jag upp till heltid (de veckorna jag är själv) i samma veva som Casper flyttar till J.


Hur ser familjen ut?

Min mamma som bor kvar i Skånes Fagerhult, min pappa som flyttade till Spanien när han och mamma separerade; tror jag var cirka 4 år då.

Jag har två bröder; Micael född -87 och Marcus som är född-94 samt en storasyster (som jag inte har någon kontakt alls med) som är född -79 (tror jag..)

Liten familj men vilket band vi har! Det är obeskrivligt. Vi hjälper varandra ofta (exempelvis vid flytt), vi stöttar varandra ofta (exempelvis när Marcus fick cancer) och vi fikar ofta!


Vad fick mig att börja blogga?

Jag började blogga dagen efter Casper föddes. Mest för att min pappa (som bor i Spanien) skulle kunna följa oss/Caspers utveckling utan att behöva ringa varje dag, men också för att ha minnen att titta tillbaka på då första året går så sjukt fort..

Sedan jag skrev första inlägget i den bloggen (som var på blogg.se) så har jag varit fast!

De senaste åren har jag verkligen kämpat mig upp; bloggen är så mycket större än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig/drömma om! Jag hade stora drömmar, men jag trodde aldrig att jag skulle nå hit där jag är idag!

Jag marknadsför olika företag (i alla sociala medier), enbart de som har en koppling till mig eller Casper. Han älskar att vara delaktig i de samarbeten vi har. Exempelvis så jag är smakinspiratör för Smakbox och ambassadör för Leksakscity.

Casper bloggar också lite till och från.. @mistercasperking

Vad gör jag på fritiden?

Mest av min "lediga" tid så jobbar jag med mina sociala medier. Det tar sjukt mycket tid att nå högt. Men det är de värt tycker jag! Det är min ända hobby!

Vi umgås mycket med min bästa vän Sanna och hennes dotter Julia. Vi träffar ofta @Lifeandkids och hennes kids Ellinor, Ludde, Ella och Maya! Det blir fika, utflykter och allt möjligt..

Förr så festade jag så fort jag var barnledig. Det gör jag inte nu längre. Jag ser inte de roliga i det längre! Nu festar jag enbart när det är något speciellt som händer (exempelvis 90-tals festen som äger rum 20/7).

2013 gjorde jag en gastric bypass operation. I samband med den blev jag väldigt noga med vad jag stoppade i mig och jag promenerad minst 1 mil om dagen. Det första året gick jag ner 40 kg..


Hur mår jag?

2015 gick jag in i väggen i form av depression, utmattning och ångest i samband med att det kom fram att A varit otrogen mot mig.

I den vevan tappade jag allt. Min hälsa blev mest lidande. Jag blev tunn som ett skelett; jag åt väldigt lite och jag tränade alldeles för mycket för den lilla kropp jag hade!

När jag 2017 gick in i väggen igen så blev det tvärtom; jag började tröstäta. Jag har gått upp 20 kg sedan dess. Jag ser friskare ut med dessa kilona än vad jag gjorde när jag vägde 59 kg! Jag mår lite dåligt av det vissa dagar, men mesta dels så gillar jag mina kurvor!


Hur kom jag fram till namnet på mina sociala medier?

Tills för några dagar sedan så hette mina sociala medier Missjennifer.se..

Jag har fått byta namn då jag har en copycat efter mig!

Nu heter dem fryksater.se..

Miss jennifer queen fick jag fram då min dåvarande sambo kallades för King. Sedan blev det Missjennifer.se och Fryksater kom jag fram till då det är mitt efternamn och det kan ingen kopiera!


Vem är du som besöker min blogg? Berätta gärna vem du är, hur din familj ser ut och vart du bor! 

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Vad kul att få veta lite mer om dig. Jag bor i Göteborg, gift och har en katt. Har även 4 döttrar och 3 barnbarn. Älskar att resa, och tillhör den ständiga bantaren 😊 nouw.com/madelena
FrokenA
FrokenA,
Kul att få veta lite mer om dig! Jag heter Anna och bor i Stockholm, tyvärr utan familj. Min mamma, som är från Polen, bor på ett vård-och omsorgsboende, pappa dog för jättelänge sen. Har inga syskon eller annan släkt, ovanligt nog. Jobbar som lärare på mellanstadiet och älskar mitt jobb. Har diagnosen utmattningssyndrom bland annat, men går nu KBT för ångest. Har hittat dig genom Länka med kärlek och gillar verkligen att läsa din blogg, särskilt de mer personliga inläggen.nouw.com/frokena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229