Jag <3 heminredning

Betalt samarbete i samarbete med Wegot.se

Du som känner mig eller har följt mig ett bra tag vet att jag älskar allt som har med heminredning att göra! Hade jag varit ekonomiskt oberoende så hade jag bytat ut allt i mitt hem en gång i månaden haha. Nu har jag tyvärr inte den möjligheten så jag får drömma mig iväg istället och låtsas i mina tankar att jag kan möblera hur och när jag vill! Drömmar är det sista som försvinner sägs det..

Jag flyttade in i denna lägenheten jag bor i nu i början av sommaren och jag vet fortfarande inte hur jag vill inreda riktigt..


Har du hittat ditt stuk/stil och hur du vill ha det i ditt boende?

Köksmöbler!

Kolla ovan på dessasnygga köksmöbler, WOW! Så snyggt och stilrent. Jag hade mer än gärna haft bordet och stolarna stående i mitt kök. Jag har just nu ett runt vitt bord och fyra vita stolar; men det är inte alls i klass med det ovan.

Hade jag haft ett större kök så hade jag gärna velat ha en köksö, det är riktigt fint enligt mig! Tänk och ha en helt fri yta att laga mat och baka på! Åh drömmen!


Sängar!

Då jag och sonen bor i en lägenhet på två rum och kökhar han fått sovrummet och där inne har han min kontinentalsäng, han älskar den! Förvaringen i denna lägenheten är inte den bästa, absolut jag har en klädkammare men den uppfyller inte det jag söker känner jag; då jag vill att sonens kläder och dylikt ska finnas i hans rum. Det hade gjort det lättare för honom och hans problematik (ADHD) för ordning och struktur.

Detta snygga och praktiska sängpaket som du ser ovan hade verkligen gjort den sista touchen för grabbens rum! Hur snyggt är det inte liksom!? Och praktiskt!?! De utdragbara lådorna under sängen hade varit perfekt till hans byxor och tröjor/t-shirtar!


Är du i tankar att köpa nya möbler till ditt hem så gör som mig och kolla in Wegot.se

De har mer än heminredning till bara köket och sovrummet. De har möbler till vardagsrummet, hallen och ditt kontor. Även utemöbler säljer de.


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Så snygga saker! Älskar sängen! 😊 😊 Sv: Men TACK Gumman<3nouw.com/by_anniess
by_anniess
by_anniess,
Vet inte om jag lämnade rätt länk nu? lite förvirrad ikväll haha! ,)nouw.com/by_anniess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229