Inte för oss då alltså!

Goddag Torsdag!

trött jag var när alarmet ringde imorse. Jag somnade inte senare än vanligt, jag snoozade två gånger och jag som aldrig brukar snooza..

Jag kom hem från jobb för lite mer än en timme sedan. Fick skjuts hem, skönt att slippa matcha bussarna för en gångs skull. Precis innan lunchrushen på jobb så fixade en av bagarna "frukost" till oss i form av pizzadeg, ost och ägg. Det var riktigt riktigt gott!

Nu njuter jag av en kopp kaffe och har Sanna i telefon. Vi har rätt så mycket att prata, även fast vi pratar varje dag. Nu är botten nådd liksom. Någon måtta får det vara. Pinsamt! Inte för oss då alltså.. Mer säger jag inte! Tur jag har Sanna att kräka av mig på! 💙

Snart ska jag, mamma och Casper ta en promenad i regnet och hämta två paket. Ett som är från en samarbetspartner och ett från H&M som jag beställt skjortor/blusar som jag ska ha på jobbet de dagar jag jobbar kväll, vilket kommer bli en del till hösten när Casper flyttar till J.

Hur har din torsdag varit? Regnar det hos dig med?


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Kul att ni kan prata så mkt med varandra o härligt att du fick skjuts hem . michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Det såg ju riktigt gott ut😍det vattnas i munnen på mig😂skickar du litenouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229