I am sorry for what I said when I was hungry!

Sponsrat inlägg och produkter

i samarbete med Poster Store


Här om dagen så fick jag hem ett stor paket med massor av fint till våra väggar här hemma. Vi fick hem posters och ramar till hallen, köket och till @mistercasperking rum!


Vi börjar lite lätt med köket!

Både jag och Casper har lite halvkass humor och vi föll ju direkt för denna poster; I´m sorry for what I said when I was hungry! Jag kan säga att vi skrattade medan vi la den i kundkorgen. Med en silvrig ram till, den färgen på ramen passade bäst till färgerna generellt i köket!


Nu tar vi hallen..

Jag är väldigt mycket för exempelvis drömfångare och Buddha i min inredningsstil och då är det klart att jag valde sådana posters till hallen! Här ville grabben inte alls vara med och bestämma fick jag klara besked om haha det var mitt område tydligen..

Jag valde en liten fin poster med fjädrar som du ser på första bilden. Jag föll för den direkt kan jag säga! Underbar är den och passar jätte bra till färgerna på tapeten enligt mig, eller ja färgerna överlag i hallen!

På andra sidan spegeln så valde jag en pussmun, lite för att det är där jag oftast står och fixar till mig, samt jag valde en drömfångare i svart/vitt. (Familjen Fryksäter har jag fått av en före detta vän).

Jag tyckte att de tre gjorde sig jätte fina i hallen, speciellt nöjd är jag med färgvalen kan jag säga!


Sist men inte minst; grabbens rum!

Postern med boxningshandskarna valde jag i syfte med att Casper ska tänka varje gång han ser denna att han ej ska ge upp även fast det ibland känns kört och han bara vill hänga upp handskarna för att ge upp! Fortsätt alltid kämpa, vad det än handlar om!

Postern med texten valde jag då jag tycker det var bra meningar för att öka grabbens självkänsla lite samt för att han inte ska ta allt för seriöst. (Helsingborgs tavlan är från ett tidigare samarbete)

Nu börjar det äntligen lika ett riktigt pojkrum mer och mer! Casper är nöjd och då är jag nöjd!


Vad har du för stil på tavlor, posters och dylikt hemma hos dig?


Med rabattkoden: missjennifer30

får du 30% rabattposters och tavlor (ej selection) fram tills 26/3-2018!


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap
Så mycket fint!!maddisenj.se
jennifermarie
jennifermarie,
Ja de har massor av fint 😃 nouw.com/jennifermarie
Netti Starby
Netti Starby,
Vilka fina posters! Angående inlägget ovanför som inte går att kommentera. Vet om att du stänger av kommentarsfältet på vissa inlägg. Jag är också sjukt känslosam och det är sjukt jobbigt. Många styrkekramar från mig <3starbys.se
jennifermarie
jennifermarie,
Ja mega fina är dem! Ja jag har förstått att du är en del av de få som har förstått varför jag stänger av på vissa inlägg. Ja det är verkligen riktigt jobbigt alltså 😟 kram fina du <3 nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229