Haters going to hate!

ledig måndag! 

Att börja veckan med en ledig dag, det kan ju inte bli bättre!? Men jag hade hellre varit på jobb, jag stormtrivs där! Andra arbetet i mitt liv som jag känner att jag platsar på! Jag har redan fått komplimanger om att jag alltid möter dem med ett stor leende och att jag alltid är lika trevlig och glad!

Som det åskade inatt! Det lät verkligen som en explosion, mina rutor på inglasningen och i vardagsrummet skakade! Jag trodde de skulle gå sönder! På riktigt alltså.. Jag trodde det var krig på gång haha! Så hårt som regnet slog mot inglasningens-tak; de skojar man inte heller bort! Det är lite översvämningar här och där i området och grannområdet..

Casper önskade pannkakor idag, så det står jag och gräddar just nu. Ska bli gott! Fint väder idag så vi ska ut och gå en runda också tänkte jag. Ska hämta paket från ett företag som jag är ambassadör för! Vi ska filma en unboxing på den, men det får bli senare i veckan..

Hur ser din måndag ut?


Haters going to hate!

Jag räknade med att där skulle komma minst en hat-kommentar efter mitt inlägg igår! Jag visste att personen skulle veta att det är den personen jag menar, utan att nämna namn!

Men att kommentera anonymt och försöka trycka ner en annan människa, vem gör så? Det skriker avundsjuka och osäkerhet hos personen/personerna!

Ah jag skiter i att skriva mer nu, men kolla gärna på min senaste videoYoutube där jag pratar mer om just detta!


Har du fått någon anonym elak kommentar någon gång?

Det är sådana kommentarer som får mig att fortsätta med sociala medier!

Tack fina du för den positiva pushen detta gav mig!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Väljer att fokusra på det trevliga i inlägget och så kul att du trivs så bra där med ditt jobb 😃. Det är ändå så himla härlig känsla att få ha det så 😊.
Anledningen till att inte foka på det andra är för att såna inte ska få förmycket glöd till sin eld 😊
www.saramadeleine.se
paamcakees
paamcakees,
Jag förstod också vem det var utan att du nämner några namn. Jag reagerade redan vid hens namnbyte men kopplade inte förrän jag läste ditt inlägg.
ta inte åt dig av anonyma elaka kommentarer, jag vet att det är lättare sagt än gjort men har suttit i samma sits och man mår så mycket bättre av att lämna hatarna bakom sig och blicka framåt med ett leende 🥰
nouw.com/paamcakees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229