Han skrek och sjöng med i ramsorna som aldrig förr!

En färgglad grabb kom in på mitt jobb igår en stund innan jag slutade och sjukt taggad för vad eftermiddagen skulle erbjuda.. 

Jag bytade om och fick på mig halsduken och vi begav oss till Olympia och Helsingborgs IF´s sista match i Superettan som var mot Varberg!

Vi mötte upp min bror Marcus var såklart också på plats! Han är ett lika stort fan av HIF som mig och grabben!

Casper skrek under matchens gång och sjöng med i ramsorna som aldrig förr! Jag har aldrig tidigare sätt honom så taggad på en match.. Stolt mamma och HIF:are är bara förnamnet! 

Olympia by night!

Denna eftermiddag var helt klart veckans bästa, för oss båda två!

Gammal bild ovan men jag vill samtidigt i detta inlägg säga stort grattis på Farsdag till min fantastiska pappa som också är HIF:are såklart!

#NouwAutumnChallenge


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se ?? Facebook: Missjennifer.se ?? Youtube: Jennifer Marie


Gillar

Kommentarer

Nilla
Nilla,
Så fina bilder. Det är ju såå kul med fotboll och fint när alla generationerna gillar fotboll så att man kan gå och kolla på match tillsammans 😊 Hade faktiskt hört på radion innan idag att det hade gått bra för Helsingborg i gårdagens match. Jag gillar ju fotboll så jag brukar följa sportradion och nästa år spelar "mitt lag" i Superettan men då spelar ju Helsingborg i Allsvenskan och jag önskar dom lycka till där. Grattis!blankatorpet.blogspot.com
jennifermarie
jennifermarie,
Japps blev 3-1 till HIF 😃 Stort tack 😃nouw.com/jennifermarie
nobodyals
nobodyals,
så fina ni varnouw.com/nobodyals
jennifermarie
jennifermarie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229