För staden..

well hello!


Klockan är snart midnatt och här sitter jag med färg i håret, pastell rött helt klart. Jag färgade det för inte så länge sedan, men den färgen fastnade inte, så vi försöker igen (från ett annat märke)!

Idag var det första gången att hjälpa till på Olympia; för både mig och Sanna, då det var matchdag för HIF (Helsingborgs IF - FC Köpenhamn). Allt gick jätte bra, lätt system att lära sig och härliga kamrater! Där ska vi trivas utan problem! ❤💙 Det bästa är att jag och Sanna får göra det tillsammans, vi är inte lika blyga när vi har varandra vid sidan om, vi behöver inte säga så mycket utan vi pushar varandra genom att bara vara vid varandras sida, det är riktigt vänskap det!! Matchen blev 2-2 för dig som undrar. Efter matchen gick vi och åt på Olympia pizzeria, det kan vi nog göra till en rutin om jag känner oss tillräckligt bra haha. Men oj vilka snygga karlar vi fick lägga ögonen på!! MUMS! haha.

Jag har pratat med Emelie en bra stund ikväll i telefon. Det är helt fantastiskt att ha en vän som verkligen förstår det här med min ångest! Jag hade en nära mig innan som också förstod, men den personen är inte en del av mitt liv längre tyvärr. Jag slipper förklara när jag mår som sämst och jag behöver inte skämmas. Sanna försöker förstå, det är stort av henne.

Nu ska jag alldeles strax skölja av färgen. Sedan blir det sängen så jag är pigg och glad till partyt imorgon kväll. Blir förfest hos Emelie och sedan ska jag och Sanna ner en runda på stan! Längesen vi festade så det ska bli kul!


för staden, för laget!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Kul att färga håret 😊 Önskar jag vågade exprimentera mer med mitt hårevahle.se
jennifermarie
jennifermarie,
Ja mega kul med förändring 😃 nouw.com/jennifermarie
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap
Kul med ny hårfärg!!maddisenj.se
jennifermarie
jennifermarie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229