En annan dag..

Hej fina du!

Jag vet att jag har varit frånvarande de senaste dagarna. Jag har njutit av att pappa har varit här på besök samt min ångest har varit väldigt intensiv..

Igår blev det party hemma hos Sandra med Emelie, Piot, Pipan och Emelina. Fullt ös! Haha. Blev stan för mig, Emelina och Emelie där vi mötte upp Mr B. Det blev Kings corner och Hampan.. Blev taxi med Mr B hem till honom inte allt för sent inatt. Tidigaste party kvällen på väldigt länge, men rätt skönt måste jag säga!

Marcus var snäll och hämtade mig i Ekeby för en timme sedan och pappa har precis åkt här ifrån för att påbörja sin resa tillbaka till Spanien. Jag saknar honom redan! ❤️

Om en stund ska jag och Casper beställa pizza för att sen mysa ner oss i soffan och kolla film.

Vad gör du denna röda onsdag?


Ångesten gör ont idag..

Ja idag är den extrem! Ensamheten som väntar skrämmer mig lika mycket varje gång.. Casper åker till sin pappa imorgon och kommer inte hem förens 1/1.. vad ska jag göra de dagarna? Jobbar bara några få timmar imorgon kväll och fredag kväll..


Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Skoj med lite party, det behövs ibland 😁nouw.com/marbellatanten
misslindhe
misslindhe,
Du vet att du alltid kan höra av dig nu när Casper är iväg, jag är hemma och ledig ❤️nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229