Den konstanta värken..

Helt galet vilken värme vi hade igår, och idag är det mulet och regnar.. Snacka om kontrast! Jag och Casper sprang rundor i shorts och linne/t-shirt igår både på dagen och kvällen..

Casper har gått till skolan för en stund sedan och Flash har fått sin morgonrunda. Jag och mamma sitter med vars en kopp kaffe i hopp om att bli människor snart. Jag ska till vårdcentralen och lämna prover på bland annat sköldkörteln, järn, kalcium m.m. Efter det ska vi till Maxi samt jag ska till apoteket och lösa ut värktabletten som läkaren skrev ut igår till värken i mina händer. Jag hoppas den tar, jag är så trött på att ha konstant ont. Vissa dagar kan jag inte ens hålla i telefonen eller en kaffe kopp.. Regnar det inte för mycket efter lunch så ska jag och mamma ut på en cykelrunda. Ida (min brors fru) hämtar Flash i eftermiddag någon gång, men han kommer på måndag igen! Ikväll blir det mys i soffan för fulla muggar. Mamma åker hem imorgon..

Hur ser din fredag ut? Har du tips på någon serie som jag och Casper kan börja kolla på tillsammans (ej skräck)?


Shorts väder igår ja...

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Här skiner solen även idag. Hoppas tabletterna hjälper. Kramnouw.com/ulvelotta
Netti Starby
Netti Starby,
Fy vad jobbigt för dig med värken i händerna och hoppas att tabletterna kommer att hjälpa! <3 Kramisstarbys.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229