Den där känslan alltså..

Tisdag klocka 05:16!

Jag sitter i köket med en stor kopp kaffe i handen, har två ljus tända på bordet och hör hur vinden från och till blåsa kraftigt utanför fönstret. Det är riktigt mörkt ute och jag ryser av bara tanken om jag skulle behövt gå utanför lägenheten vid denna tiden. Grannarna ovanför mig är vakna; jag hör hur de går rundor, men det är inget som stör. Annars hörs här inte ett ljud. Fridfullt och skönt måste jag erkänna..


Känslan när du vaknar jätte mega tidigt (04:15 på en ledig dag) för att det är någon som ligger och kickar på dig och gnyr lite smått i sömne.. och du inte kan somna om! 

Jag undrar verkligen vad vår lilla valp drömmer om när han blir sådan här! Det är så här varje natt, dock brukar jag kunna somna om; men inte idag.. Jag valde att lämna sängen efter cirka en halvtimme; ja kaffet lockade rätt bra kan jag säga!

Det kommer få bli så att jag måste försöka vila under dagen innan grabben kommer hem från pappa sin (en dag tidigare än planerat! ❤), han kommer direkt efter skolan och jag tror hans pappa sa att han sluta vid halv 3 (har inte fått något schema ännu trots påminnelser, det är ju "bara" så där 2 månader in på terminen).

Ikväll blir det att besöka Olympia och HIF´s sista match för säsongen; en otroligt viktig, avgörande och spännande match. Jag ska ladda upp hemma hos Nina med några vänner.. Nu håller vi tummar och tår för vinst, hör du det!?! ❤💙 Jag ska hinna/orka med en powerwalk, mina squats och situps med!

Hur ser din tisdag ut?

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


  • Vardagen
  • Nära Unnamed Road, Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Frugan E
Frugan E,
Mysigt med tidiga, mörka morgnar! Speciellt när man kan gosa med en sån där sötis. ♥ Undrar vad han drömmer så intensivt om?www.frugan-e.se
annelie
annelie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229