De närmsta vet och det räcker så!

5 Mars 2019


Här sitter jag och väntar på att få en notis i telefonen att jag har ett paket att hämta på City Gross. Inget är som väntas tider och tålamod är verkligen inte en av mina bästa egenskaper.. Det står att den ska komma dit idag så jag väntar med spänning kan jag tala om! Vad paketet innehåller får du se när jag har hämtat det..

Jag ska strax gå hem till Sandra och Julia för en liten tisdags-fika! Emelie kommer också. Ikväll mellan kl 18-21 får jag ett paket hemlevererat från en samarbetspartner som kontaktade mig för ett tag sedan, ska bli spännande och kul att få visa dig innehållet! Annars blir kvällen lugn. Mamma är här på besök i några dagar så blir en film eller två med henne och Cappe! Hur ser din tisdag ut?

Imorgon åker Casper till sin pappa, nästa sista gången innan han ska vara hos mig 100%. Lång historia om vad som hänt, men inget jag kommer dela med mig av här, de närmsta vet och det räcker så!


Ha en fin dag!

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Så mysigt med fika<3nouw.com/by_anniess
PernillaSandstrm
PernillaSandstrm,
Spännande med paket och sammarbeten. 😊 nouw.com/pernillasandstrm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229