Att man aldrig lär sig..

Hej fina du!

Hur är det med dig denna regniga tisdag?

Känns som att jag snart går under. Jag brukar inte vara sjuk men jag har åkt på det som Casper hade när han var hos mig förra veckan.. Trötta mig! Typiskt när jag väl har kommit igång med träning och så igen.. Men jag vet många som säger de har sagt att de brukar råka ut för samma sak.. Det gjorde nog inte saken bättre att vi sprang rundor utan jackor, i bara linne, i lördags när vi var ute på stan och festade med Mr T och dem.. Att man aldrig lär sig!

Igår hade jag @Lifeandkids, Ella och lilla Maya på besök. Vi åt frukost och planerade lite inför vårt event som bär av om cirka en månad, vi båda är fortfarande lika taggade! Ska bli riktigt kul! Vi har fått sex JA till VIP inbjudningar och idag ska vi gå ut med de två som har vunnit vars en plats till eventet. Jag var ute på två små promenader igår med. En runda till Maxi med Sanna och sedan var jag iväg en runda hos Sanna och fick låna med mig en yoga matta hem av hennes dotter Julia då jag ska komma igång med situps och så med, så fort förkylningen släppt.. På kvällen försökte jag få i ordning lite här hemma, men det fick sådär.. Hade ett litet besök av mina granne med.

Idag ska jag enbart ligga på soffan och försöka bli frisk. Casper kommer till mig på fredag och då kan jag inte må så här! Ska försöka fixa lite med mina sociala medier också.. Ligger lite back nu då jag har börjat ta paus från dem på helgerna..


Hur ser din tisdag ut?

Puss, Jennifer.


Instagram: Jennifermarie.se 💙 Facebook: Missjennifer.se 💙 Youtube: Jennifer Marie


I samarbete med Fastcandy (Hemleverans av lösgodis, snacks och läsk inom Helsingborg) får du 10% rabatt på hela ditt köp

med koden:

JENNIFER


Gillar

Kommentarer

znogge
znogge,
Krya på dig! Själv har jag jobbat hela dagen.znogge.wordpress.com
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Krya på dig i massor och hoppas du tagit hand om dig extra idag! <3nouw.com/emmaengstrom
jennifermarie
jennifermarie,
Tack fina du <3 nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229