Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en magisk första dag i New York. Jag säger bara hotellfrukost, cykla runt i Central park, shopping och massor mer! Jag landade sent igår kväll på JFK så vi gick direkt och sov när vi kom till hotellet, men idag blev det full fart hela dagen. 


Älskar!

Likes

Comments

Mitt flyg till New York går klockan 18 ikväll och jag har precis börjat packa. Tidsoptimist alla dagar i veckan. Det svåraste är att jag måste packa både varma och kalla kläder, ska ju resa vidare till Florida på måndag. Ska man packa baskläder och shoppa resten? Eller packa i outfits? Jag får panik!

Likes

Comments

Dröm att starta morgonen såhär. ​​Ägg och bacon är bästa kombon, sen lite extra lyx med jordgubbar och en celsius! Nu kickar vi igång bästa torsdagen.

Jag måste fixa mig lite snabbt för sen ska jag iväg på jobb hela dagen.

Puss J

Likes

Comments

Firade min födelsedag lite tidigt i år. Min mamma åker nämligen till Canada imorgon och eftersom att jag fyller år nu på lördag så missar hon ju min födelsedag. Vi har som tradition i min familj att när man fyller år så får man bestämma vart man vill äta.

För andra året i rad valde jag min favorit restaurang. Jag har en stor kärlek för allt som har med tryffel att göra, så det kom inte som en överraskning att jag ville äta på världens bästa Un Poco!

Jag åt tryffelstuvad pasta med citron och gräslök, oxcarpaccio med ruccolacreme, pinjenötter och parmesan. Sist men min bästa tryffelfriterade pommes med tryffelmajonäs, DRÖMMEN!

Till det här drack jag Un pocos egna rödvin Primitivo. Supergott och passar perfekt till maten!


​Med en lite bättre matkoma så åkte vi hem. Jag får väl se om det blir samma restaurang på lördag när jag faktist fyller år! haha. Tröttnar aldrig.

Puss J

Likes

Comments