V.10 - första inlägget!

Måndag:
Under veckorna 9-11 har jag praktik och går alltså inte i skolan, men just idag var det UF mässan på svenska mässan. Jag och mitt UF-företag fick tyvärr ingen plats där så vi bestämde oss för att orda upp vår egen monter på skolan istället. Det blev faktiskt riktigt lyckat! Efteråt åkte vi ändå till Svenska Mässan för att hälsa på de andra som ställt upp där med sina företag, så kul att se vad alla åstadkommit hittills! Senare på kvällen jobbade jag och kom hem runt 21 ungefär.

Tisdag:
Idag hade jag bestämt med Elin att vi skulle ses på vårat favorit frukost ställe, Clarion Post. Dem har en grym frukostbuffé som varmt rekommenderas om ni inte testat den!! Efter att jag slutat jobbet (praktiken) lite senare mötte jag upp Ida, min pappas tjej, för att äta middag. Vi gick även på bio och såg ”Game Night”. Den var helt okej faktiskt! Actionkomedi av något slag, måste dock säga att jag föredrar mest action!

Onsdag:
Idag har jag verkligen varit trött hela dagen. Somnade en stund när jag kom hem från praktiken och kände mig febrig hela kvällen:/

Torsdag:
Idag hade jag lång sovmorgon så passade på att sova ut ordentligt och sedan göra mig en riktigt god frukost. Idag var det ju även International Woman’s Day!! Sån himla härlig stämning på sociala medier denna dagen och så himla viktigt att den finns och uppmärksammas! #GRLPWR

Fredag:
Idag var jag ledig så jag passade på att ha bokat tid hos min frisör. Blir alltid Såå så nöjd när jag går till henne och jag älskar verkligen att sitta i en mysig liten salong och småprata medan någon pysslar om en. Efteråt mötte jag upp @elinnanna för en fredagsfika på Bar Centro. Dem har de godaste bakelserna med nötter och choklad, precis som jag gillar!!

Lördag:
Idag jobbade jag min sista dag på praktiken och är verkligen ledsen över att behöva lämna! Kommer sakna dom och jag kommer definitivt komma och hälsa på.;)
Senare på kvällen hade vi tacomys och kollade på melodifestivalen. Benjamin var den mest värdiga vinnaren i år enligt mig! Efter mello bestämde sig jag och Elin för att åka in till stan och se på nattbio, väldigt spontant och mysigt! Vi såg Insidious: The Last Key, och helt ärligt så tyckte varken jag eller Elin att den var speciellt bra, eller läskig för den delen!

Söndag:
Idag ska nog jag och Elin bara göra en god frukost och sitta länge och mysa. Lite senare idag åker jag till min mamma för att vara där i några veckor.

Tack för att ni läst mitt första inlägg här på bloggen hoppas ni gillar det!

Pussar, Jennifer<3

  • Nära Onsala

Gillar

Kommentarer

Sofie
Sofie,

Hej Jennifer! Jag heter Sofie och jobbar för Nordic Choice Hotels som Clarion är en del av. Såå kul att läsa att Clarion Post är ditt favoritfrukostställe! 😊 Om du har lust får du gärna länka till hotellet på vår hemsida så att alla dina läsare vet vart de ska gå om de vill testa vår buffé!

Hoppas du har en bra dag!
/Sofie

Anna karlsson
Anna karlsson,
vart är även denna kapa ifrån??😍
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229