Veckans Gravid vecka för vecka avsnitt v.34

Hej!

Här kommer nu veckans Gravid vecka för vecka klipp! Det blir ju för v.34 (gick ju in i v.35 igår) och i det här klippet får ni följa med mig på plåtningen i Stockholm!

Är jätteglad att jag åkte upp och jag har egentligen en sak till i Stockholm som jag hade velat göra som blev framskjutet till Januari. Tyvärr så känner jag att jag kommer vara för långt gången då för att åka upp igen (vill inte riskera att något sätter igång så långt bort från Halmstad) så det här fick bli mitt allra sista Stockholmsbesök innan bebis! Lite sjukt när jag tänkte så "nu går jag sista gången i mitt liv på Drottninggatan utan barn" Det är som att livet har ett före och ett efter på något sätt när man väntar barn.

Nä! Nu ska jag sluta sväva iväg och babbla, här kommer klippet! Hoppas ni tycker om det :)

Kram Jen 💗

Gillar

Kommentarer

N&G,
Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
emmaronjas.for.me
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Tack! detsamma till dig 😊 kram
nouw.com/jenniferklingvall
sannaerikssons
sannaerikssons,
Åh!! Älskar gravid vecka för vecka!
nouw.com/sannaerikssons
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Kul att höra 😃 kram
nouw.com/jenniferklingvall
LisaDavidsson
LisaDavidsson,
Vilken härlig video! Du är ju så förbaskat vacker 😍 Nu har vi varit på rul men det resulterade i flera besök eftersom vi fick reda på att bebis har hjärtfel, har skrivit mer om det på bloggen om du orkar läsa men kort och gott så kommer han att överleva! En liten lillebror blir det alltså 💕
nouw.com/lisadavidsson
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Men TACK fina du! Ush vad det högg till i hjärtat när jag läste din kommentar. Var inne och läste dina inlägg igår... Beklagar att lilla hjärtat inte riktigt är helt som det ska, måste vara väldigt oroande. Det kommer gå bra ändå ska du se! Läkarna är så duktiga med hjärtfel så jag hoppas ni får bra hjälp 😊 <3 stor kram!
nouw.com/jenniferklingvall