Varför blir det inte bättre?

Hej!


Höften jobbar inte riktigt med mig känner jag och trots att rörligheten har blivit lite bättre (kan halta utan kryckor) så har värken blivit värre. Det gör konstant ont, både i vilande läge och när jag rör på mig och smärtan har även vandrat upp längre upp i ryggen (tror det säkert har att göra med att jag belastar fel när jag tar mig fram). Jag har verkligen inget tålamod när det gäller att kurera sig, vill knäppa med fingrarna och vara bra dagen efter. När man är sjuk eller förkyld så brukar man ju ändå se en förbättring varje dag samt att man vet någonstans inombords att det här kommer gå över ganska snabbt ändå. Här står det bara still och gör mer och mer ont vilket gjort att det har blivit betydligt värre än vad jag trodde det skulle bli från början.

Ligger jag ner och vilar så blir August uttråkad direkt och vill ha min uppmärksamhet, stackarn måste undra varför hans mamma har blivit så tråkig. Så jag försöker ändå sysselsätta mig med enklare sysslor här hemma - så att han kan se på med "spänning" haha. Idag har jag tex planterat om och dammat av några växter här hemma (väldigt intressant för en 8,5 månaders bebis som älskar växter haha). Att planera om växter i hemmet har jag aldrig gjort i hela mitt liv så ja, det är lite udda (men också välbehövliga!) sysslor jag håller på med just nu om man säger så haha. Jag har även beställt en maskeraddräkt till Halloweenfesten i helgen så nu håller jag tummarna att det passar (ska bli så roligt att klä ut sig!) och att jag kan vara med utan att ha så ont som jag har nu - vill helt klart med ut för en drink på stan!

August farmor har precis tagit ut August på en långpromenad och det är så skönt att vi får hjälp så att han kommer ut på sina dagliga promenader när vi inte riktigt kan. Tacksamheten över att bo i Halmstad med nära och kära dyker upp mer eller mindre varje dag :).

Nu ska jag därför krypa ner under täcket och skriva lite inlägg eller kolla något avsnitt av Long iland medium (bästa programmet om man tror på ett liv efter döden!)

Hoppas ni har en bra dag!

Kram 💗

Hoppas ni är okej med en hel del selfies nu 😅 Får bjuda på lite mer variation sen 😘

Gillar

Kommentarer