Vad gillar du för inlägg?

Hej!

Nu när jag känner att mina fingrar glöder över tangentbordet så känns det otroligt roligt att återigen börja blogga. När jag tog min bloggpaus innan sommaren så hade jag månader bakom mig med max 2-3 timmars sömn/natt då August vaknade med 50 minuters mellanrum och behövde nattas om i famnen eller i vagnen nätterna igenom. Så fort man fick en minut över dagtid så gällde det därför att försöka vila (nä, det gjorde jag ju nästan aldrig för då började man plocka upp&ned diskmaskinen och städa haha) men tiden fanns inte riktigt där. Bloggen varken vill eller kan jag sitta med när han är vaken så tiden samt motivationen försvann där ett tag. Nu sover han betydligt bättre på nätterna med ca 2-3 uppvak/natt samt att han somnar runt 20 istället för vid 22-23 som han gjorde tidigare. Kort och gott - mer sömn, mer tid över och mer motivation. Ganska viktiga punkter som behöver klaffa för att kunna driva en bra blogg tänker jag :).

Nu tänkte jag därför höra med er vad ni hade velat läsa mer om här på bloggen, vad tycker ni är lite extra bra?! När får ni känslan av att "det här var ett bra inlägg" (om ni nu förhoppningvis har känt det någongång här haha). Vill ni tex se outfitbilder på mig, outfits till August, tips på inköp, recept (nja, aint gonna happen på den tror jag haha) men som sagt - lämna gärna en kommentar kring vad du hade velat se mer av här inne så blir jag superglad!

Tack fina ni!

Kram 💗

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Hej! Jättebra blogg! Jag vill läsa mer om August! Vad är han för individ? Hur utvecklas han? Hur har livet förändrats sedan ni fick barn? Blev det ungefär som ni tänkt er? 😁 tack för jättebra blogg!
Emma
,
Jag tycker det är kul att läsa om dina värderingar och funderingar om olika saker, det gör att man själv får sig en tankeställare ibland. Och såklart kul att läsa om August utveckling och vad ni har för er om dagarna 😊 älskar ju bebisklöder precis som du, så det är också kul att läsa om!
Madelen
,
mer om august och kläder till honom 😄
Ida
,
Jag vill gärna läsa om första tiden med August och hur du ser på amning och om du ammar. Fick min son för 6 veckor sedan och allt man hör överallt handlar om graviditeten och förlossningen men det jag tycker varit svårast är amningen och har märkt av att många inte vet om hur svårt det är. Ser så enkelt ut men är det krångligaste jag varit med om :p
Rebecka
,
Vad kul att du börjar blogga igen! Jag har kikat in här då och då och hoppats att du snart ska börja igen:-) jag har själv en son i August ålder och hade tyckt det var intressant att höra vad han äter om dagarna samt lite inspiration på barnkläder och barninredning:) vad gör ni om dagarna? Ha en fin vecka! /Rebecka
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Heej! Vad glad jag blir, värmer att höra. Tack för tipsen <3 Detsamma till dig! Kram
nouw.com/jenniferklingvall
Ida
,
Hej! Tack för en inspirerande blogg och roligt att du återupptar bloggandet. Började följa din blogg när jag själv var gravid (har en 3 månaders här hemma nu) och blev inspirerad av dina tips och tankar kring graviditeten. Tycker du har sunda värderingar. Skulle därför önska att du skrev mer om familjeliv (otippat va). Men också dina klädtips och inköp är roliga att läsa om 😊 Kram!
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Heeej! Men så mysigt med en liten på 3 månader, grattis! Va roligt att du följt med mig här under livets resa också 😊. Tack för tipsen 😃 kram!
nouw.com/jenniferklingvall
Johanna
,
Jag håller med tidigare kommentarer, vad kul att du är tillbaka - du är så härligt inspirerande! Jag började också följa dig i början av min graviditet och fastnade för/kände igen mig i dina tankar och nu är det så roligt att följa dig och August igen. Jag känner igen mig i mycket då min son är fem månader. Jag tycker att du har en bra mix av inlägg, jag gillar att läsa om din och din lilla familjs vardag, August utveckling, vad han äter, gör och inte gör, utmaningar, kläder (både till dig och August) och ja som sagt din vardag helt enkelt. Tack för att du tar dig tid och delar med dig till oss! Kram!
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Sååå roligt att höra! Tack snälla, så glad att du är kvar med mig här! Grattis till din son med 😃
nouw.com/jenniferklingvall
Marie
,
JA alltså det sär med sömnen kan verkligen betyda ALLT... Känner verkligen med dig! Då jag själv har en liten pojke så tycker jag drt är jätteintressant att läsa sådant som rör sömn och mat och er vardag! Min kille sover som en kung men är en katastrof vad det gäller mat... Tycker det är intressant att läsa vad, när och hur mkt han äter 😊 Tack för din blogg! Kram ps. Vloggar vore också underbart!