v.22 och helg

Godmorgon!

Det är Fredag, vi går in i vecka 22 och det är helg! Jag jobbar & pluggar ju på distans just nu och sitter med en del grejer som ska göras även på helgerna så mina veckor ser inte likadana ut som när man gick till ett heltidsjobb. Men helger glädjer mig då jag dels går in i ny vecka varje Fredag, ett nytt Gravid vecka för vecka avsnitt släpps samt att mina nära och kära får ledigt. Att gå in i vecka 22 känns som en milstolpe för mig men jag vet inte riktigt varför... Tror det är för att jag tidigare har förväntat mig att det är runt nu man kan börja känna sparkarna, att det är runt v 22 som magen börjar ta fart på riktigt och att det är runt nu man kan få sitt moderskapsintyg. Samt att det varje vecka blir närmare till att bebisen kan klara sig utanför magen om något skulle hända.

Gällande receptet igår så kan jag ju säga till er gravida att kanske hoppa tabascon helt haha. Jag trodde att jag skulle komma undan halsbrännan om jag valde mild tabasco men låg vaken länge med en brännande bröstkorg och halsbränna. Inte ens chips klarar jag av längre har jag märkt, vilket kanske bara är tur då kroppen på något sätt säger åt en att välja sunda val.

Denna morgon har jag börjat med att sitta i telefon med försäkringskassan i 45 minuter i morse. Kom dock inte fram till så mycket mer då han skulle ta allt vidare igen och be en ny person ringa upp inom två dagar. När jag skriver att jag är i kontakt med försäkringskassan så känns det som att man automatiskt har gjort något fel haha. Så är inte fallet, vi försöker reda ut om vi ska basera min mammapenning på min inkomst innan jag började plugga eller det jag fakturerar för, bara det att mina fakturor går via frilans finans istället för en egen enskild näringsfirma och då dyker det tydligen upp massa frågetecken.

Nu ska jag jobba några timmar, sedan in och köpa lite saker i stan, gå förbi mödravårdscentralen för att se om jag kan få mitt moderkskapsintyg nu istället för om 2v, spela in ett avsnitt för ett samarbete, redigera det, förbi mina föräldrar för att hämta en sak och sedan ska jag och Alex på middag hos Sanne och Johan ikväll. Härlig fredag om ni frågar mig!

Har ni något kul att se fram emot i helgen? :)


​För ca en månad sedan gifte sig min bästa och barndomsvän Sanne med sin Johan. Jag fick äran att göra henne hår som ni ser resultatet av ovan. Världens finaste brud, par och dag!


Gillar

Kommentarer

Smattochgott
Smattochgott,
Älskar flätan!
nouw.com/smattochgott
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,