Tipsar om sköna amningsbhar!

Delar av inlägget är i samarbete med Boobdesign i och med att länkarna är affilatelänkar, text, åsikt och inlägg är helt från mig själv.

Heej!

Äntligen har min kamera kommit tillbaka! 💗 Vill nästan utbringa en skål. Nu ska jag göra det bara för att jag skrev det! Har en flaska alkoholfritt som har stått i kylskåpet i månader haha. Jag bad Alex att köpa en flaska bubbel till min vän Ebba när jag var gravid (glömde dock nämna att den var till Ebba) så han kom hem med en alkoholfri flaska som då istället fick bli en keeper och sedan dess har den stått på kylning, något för länge kanske. Kommer snart tillbaka, skålen ska utbringas!....

Sådär, då kan vi ju börja med det jag egentligen tänkte skriva i det här inlägget. Jag har fått lite frågor kring amningsbhar och kläder och tänkte visa 3 varianter när det kommer till amningsbhar. Alla tre kommer från Boobdesign och ni som har följt mig sedan tidigare och bla sett mitt Youtube klipp vet att jag är ett fan av detta märke. Enligt mig så skulle jag hellre satsat på bra bhar istället för kläder då jag för det mesta bara har lyft upp/ner tröjan när jag har ammat så tycker inte att jag har varit så begränsad när det kommer till kläder. För mig har det viktigaste varit att bhn ger stöd, är bekvämt samt att jag har gillat lite extra när det täcker och det i princip bara finns en rundad öppning för bröstvårtan. När jag har köpt amningsbhar på tex hm så tycker jag inte att stödet har varit speciellt bra, de har blivit noppriga efter några tvättar (de tvättas ju en hel del i början) så kan alltså varmt rekommendera topparna från Boob! De kostar någon hundralapp mer men kvalitén är så mycket bättre.

Här kommer tre nya varianter!

Vita: Supermjuk och skön! Kan bäras till vardags men också att sova i. Enda nackdelen är att tyget är ganska tunt just över bröstvårtan (eftersom att det bara är ett lager där) så lite genomskinlig. Detta spelar ju endast roll om man tex skulle ha en tunn vit t-shirt över men det kan iallafall vara bra att veta innan beställning... Skönaste bhn i lådan iallafall =) Länk HÄR (affiliatelänk)

Lila: Perfekt sportbh för tex promenader med vagnen. Länk HÄR (affiliatelänk)

Svarta: Grymt bra stöd både runt om men också över axlarna då den har breda rejäla band. Kanon även vid promenader eller träning! Länk HÄR (affiliatelänk)

Jag har storlek M i alla men skulle nog vilja ha en S i den lila.

Kram Jen 💗

Vita HÄR (affiliatelänk)

Lila HÄR (affiliatelänk)

Svarta HÄR (affiliatelänk)

Delar av inlägget är i samarbete med Boobdesign i och med att länkarna är affilatelänkar, text, åsikt och inlägg är helt från mig själv.💗

Gillar

Kommentarer

JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Åhh vilket bra tips! 🙌🏼
nouw.com/josefinemoberg