Stora magrörelser video v.33

Hej!

Nu börjar det bli trångt i magen och det gäller att ta djupa andetag när han rör sig, såhär brukar det se ut flera gånger om dagen men vi har absolut fått en bebis som gillar att leka runt hela nätter :)

När är era bebisar som mest vakna? =)

Kram Jen 💗

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Min bebis är alltid som mest vaken efter jag har ätit lunch, frukost och middag. Han är beräknad några veckor efter din bebis men min mage börjar också röra sig mkt. Mysigt!
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Hej! Va roligt att höra 😊 Kanske något som sätts igång när du ätit, har hört att värme/kyla får igång dom så kanske stämmer in med maten 😊 Hoppas du har en bra graviditet 😊 kram!
nouw.com/jenniferklingvall
Emma
,
Hej!

Jag var på RUL förra veckan och fick reda på att vi också väntar en son! Helt underbart och har även för två veckor sedan börjat känna sparkar som bara blir starkare och starkare för varje dag. Så häftigt! Jag älskar det!
Men när det är mitt i natten och du inte kan sova för att han sparkar, är det fortfarande mysigt då? Eller blir man lite trött? Hehe 😊
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Hej!

Nej va fantastiskt! Stort grattis till er lille son! 😊 Åh, jag kommer ihåg pirret när man började känna rörelser, hur allt på något sätt frös till is runt omkring och man bara fokuserade på det man kände i magen. Nä, ska jag vara ärlig så finns det verkligen ögonblick då man sitter och klappar och myser med magen och tycker att sparkarna är så mysiga - men OCKSÅ tillfällen då man faktiskt önskar att det var lugnt i magen. När han är som vildast (oftast när vi lägger oss och under natten) så kan jag även må smått illa för att det blir obehagligt och att han slår på nerver och organ. Så det är absolut helt normalt att inte tycka om alla sparkar utan det kan både vara mysigt men också obehagligt samt att man blir trött. Men på något sätt försöker jag ändå att "njuta" av det då jag tänker att han snart är ute och då längtar man säkert tillbaka ändå haha. Stor kram till er!
nouw.com/jenniferklingvall
Frida
,
Vår bebis är som mest aktiv på kvällarna, eller som nu när jag äter risgrynsgröt tydligen 😂
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Haha va härligt att höra! Har hört att värme kan få igång dom lite så kanske det som hände nu med risgrynsgröten haha. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram
nouw.com/jenniferklingvall