Ordet är ditt

Hej!

Jag satt och tänkte på en sak... När det bla kom till inlägget jag gjorde där jag frågade om någon hade tips om en bra kamera då jag är inne på att köpa ny så fick jag jättebra tips men också kommentarer att ni var fler läsare som letade efter ny kamera och att ni då tog del av tipsen i kommentarsfältet, vilket är precis det jag hoppas på med den här bloggen. Att det inte bara handlar om mig och dig som läsare utan att ni läsare även får möjlighet att nå varandra i kommentarsfältet. Även när någon har haft det lite tufft så har ni varit fantastiska med att peppa den personen och det är så UNDERBART att se vilken värme och stöttning som finns i kommentarsflöderna här.

Jag tänkte därför låta det här inlägget vara till er, där jag tänker att ni kan få skriva/ta upp vad ni vill i en kommentar och att jag sedan lyfter alla kommentarer till detta inlägget i ett eget inlägg där ni som vill även fritt kan svara. Hänger ni med på vad jag menar?

Ni kan alltså skriva en kommentar med en fråga som ni vill ha svar på - antingen från mig eller från andra läsare. Ni kan ta upp frågor, känslor, undrar ni vilken vagn ni ska köpa och vill få tips? Har ni egna tips som ni vill att andra gravida eller icke gravida ska få ta del av? Använd gärna min blogg i det här inlägget för att få ut ditt ord så ska jag förmedla det i ett inlägg senare :)

Det här är en chansning men jag tycker det är värt att testa iallafall =)

Jag kan börja med:

Igår fick jag ett tips att: om man har en vaken bebis på natten (vilket jag har) så kan man lägga en liten speldosa under täcket när man går och lägger sig. Denna speldosa signalerar då att "nu är mamma lugn och ska sova". När bebisen sedan är ute och hör speldosan så kan det ge ett lugn att det är nu dags att sova. Ingen aning om det fungerar men då vi fick en jättefin liten speldosa (elefant som har ett snöre man drar i) så testade jag första gången med det inatt. Vem vet om det kanske hjälper även sen? :)

Ordet är ditt!

Kram Jen💗

Minis lilla speldosa som han fått av moster Martina!

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Jag fick en speldosa på min babyshower , brukade dra i den o hålla mot magen på kvällen . Nu hänger den i Wiggos korg han sover i . Är han ledsen o inte vill ligga där brukar jag dra i den i hopp om att han ska bli lugn tyvärr var de inte funkat ännu de är bara jag som somnar av den 😂🙈
nouw.com/eschutz
Granyanser
Granyanser,
Smart tips! ♥
nouw.com/granyanser