Nytt jobb! Sociala medier & pr-ansvarig

Heej!

Tänkte att det var dags med en liten uppdatering då jag har en stor och rolig nyhet att berätta!

Först måste jag bara säga att det är sjukt att vi är inne i juletider nu. Minns hur jag låg framför brasan med August i magen förra vintern och tänkte att "nästa jul har vi en liten kille här som firar sin första jul". Nu är vi här och det har gått så fort, vilket magiskt år det har varit!

Det jag har att berätta är att jag har signerat kontrakt för ett nytt jobb! I början av 2018 kommer jag nämligen att börja jobba som sociala medier & pr-ansvarig för ett stort företag på deras huvudkontor i Varberg! :). Det innebär att jag kommer att ansvara för den digitala närvaron och ett flertal sociala konton för olika märken. Det innebär därmed bla produktion för sociala medier, planering av kampanjer och samarbeten med influencers.

Det här är en drömtjänst för mig och när jag började att studera till att bli webbkommunikatör med inriktning på sociala medier på Medieinstitutet i Stockholm 2015, så var det precis en sådan här tjänst som jag såg framför mig att jag ville jobba med efter examen. Möjligheterna var betydligt större i Stockholm så när jag blev gravid och vi tog beslutet att flytta tillbaka till Halmstad så kändes det nästan som en uppoffring att kanske inte kunna jobba med exakt den inriktningen som jag önskade, dvs mode/onlinebutiker då de stora företagen inte finns placerade i Halmstad. Tanken under min mammaledighet har därmed varit att vara mammaledig tills det att jag får ett jobb som passar min utbildning, i ett företag där jag kan se mig själv ha en lång framtid - antingen i Halmstad eller inom rimligt pendlingsavstånd (kommer bli 50min bilfärd enkel väg nu).

När jag tänker tillbaka till förra hösten så är det ju otroligt vad man kan hinna med på så kort tid. Jag pluggade ju sista halvåret på distans med gravidhjärna (startade även den här bloggen), skrev mitt examensarbete höggravid och skickade in det när jag var gravid i v.39. Jag har även gått igenom en förlossning, snart ett år av mammaledighet och har nu blivit anställd lagom till att August blir 1år. Tänkt vad alla bitarna har fallit på plats - men det har också krävt en hel del kämpande!

När den här tjänsten kom ut och jag fick komma på intervjuer så kändes det så rätt. Nästan för bra för att vara sant om jag ska vara ärlig. Det är det här jag har studerat till och jobbat privat inom de senaste 3 åren och jag är så redo att nu ta med mig mina kunskaper och att fortsätta utvecklas till en helt ny nivå.

I början av 2018 tar Alex & August farmor vid och tar hand om August vilket känns väldigt bra så att vi kan avvakta lite till med inskolning. Jag är otroligt peppad och trots att jag kommer att känna en enorm saknad efter August och vår vardag som familj här hemma som vi haft det senaste året, så vet jag att det kommer att bli bra för mig att få kollegor igen och att känna mig produktiv. Jag är så otroligt taggad! :D

Hur ser det ut för er, någon mer som har nytt jobb att gå till efter mammaledigheten?

Kram!

Gillar

Kommentarer

Arianne,
Vad spännande! Grattis! 😊 Passar på att även önska dig en god jul 😊
tralllle.blogg.se
Sara
,
Stort grattis!!! Jag har precis som du nyss skrivit på för en ny tjänst (är nu hemma med vår 14 månaders son) som börjar i April!!! Jag vet dock inte om jag skulle säga att det är drömjobbet, då jag inte riktigt vet vad mitt drömjobb skulle vara men ska bli sjukt kul att prova på 😃 har fått jobb som Familjepedagog vilket låter kul iaf på pappret så åter står att se 😊
Johanna 19 årig mamma,
Gud vad roligt och spännande!! Hoppas att du kommer trivas
johannaforslund.vimedbarn.se
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Så roligt, grattis! 😊 Jag minns att jag förra året kommenterade på din blogg att sambon och jag hoppades på att bli gravida 2017 och nu sitter jag här med min kula och räknar ner dagarna! Jag ska försöka plugga vidare sen antingen under eller efter mammaledigheten för att få ett nytt jobb 😊
nouw.com/deniseeelarsson
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
ÅH! Så roligt att höra och stort stort grattis til er lilla Lias! 😃 Kram
nouw.com/jenniferklingvall
Amanda
,

varför lägger du inte ut bilder på blogg och instagram på august?

Andrea
,
Åh vad nyfiken jag är på hur det gått för dig!!!