Hur jag tänker kring kroppen (och kläder) efter förlossningen

Hej!

Någonting som jag går och längtar efter här hemma förutom bebis är jeans och kläder i allmänhet som inte bara lyser gravid eller mamma. De senaste veckorna har jag inprincip gått i mjuka byxor och alex tröjor och jag känner att kläder kommer att få tillbaka sin älskade mening igen när gravidmagen är borta.. Jag är såå sugen på att köpa en helt ny garderob och mina byxor som jag har haft innan jag blev gravid ser mer ut som ett par försmå strumpbyxor som man håller upp och funderar på hur tusan ett par BEN har fått plats i de där? haha.

Jag kommer verkligen att vara snäll mot mig själv efter förlossningen och känner ingen press att jag måste komma in i mina gamla jeans direkt, eller att de ens måste passa överhuvudtaget i framtiden. Jag har alltid varit väldigt liten och känner inte att det skulle vara något negativt om det skulle stanna kvar eller läggas på några kilo från min startvikt. 11kg som jag har gått upp nu under graviditeten kanske inte behöver stanna kvar men ärligt talat så äger jag ingen våg och kommer inte att lägga fokus på vikten det minsta. Det viktiga för mig kommer vara att få känna mig stark igen, när kroppen är redo.

Därför känns det också onödigt att köpa något idag när jag inte ens vet vilken storlek jag kommer att vara i vår. Jag tänker att det kommer att vara flera månader, kanske även över ett år? då kroppen ständigt kommer att förändras. Min plan är att försöka använda de plagg som jag kan från garderoben under året som mammaledig och köpa lite nya mer bekväma (men fina) plagg som passar bra att ha i lekparken och som tål att smutsas ner och tvättas hundra gånger i veckan. Sen ska jag försöka spara pengar under året till ett klädkonto och när jag efter min mammaledighet går på en anställning så tänker jag mig en shoppinghelg då jag ska unna mig massvis med nytt inför jobbet, helt efter hur min kropp ser ut då. Känns bara som en evighet dit, men evigheter kommer tillslut dom också :)

Här kommer en drös med bilder från hur jag har sett ut de senaste åren 💗

Gillar

Kommentarer

majaboodi
majaboodi,
Fyfan vad snygg du är kvinna!😍
nouw.com/majaboodi
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
haha men tack! Så glad jag blev av din kommentar! 😃 Kram!
nouw.com/jenniferklingvall
Saraglavin
Saraglavin,
Jäkla vacker du är! Själv vill jag prompt ner i mina gamla jeans. Men det har nog att göra med att jag köpte mig en helt ny jäkla garderob precis innan jag blev gravid, haha! Men det tar tid. Lyckades ju dra på mig nästan 30kg under graviditeten, så får leva med några extra ett tag.
nouw.com/saraglavin
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Men tack snälla! 😃 Haha ja då förstår jag att du längtar efter att kunna bära din nya garderob som väntar på dig =D kram!
nouw.com/jenniferklingvall
EllenHolmsten
EllenHolmsten,
Men åh!!! Vad nice
nouw.com/ellenholmsten
eschutz
eschutz,
Sån bra inställning 👏🏼 tänk om ja ens hade hälften då bra inställning om mig själv o min kropp!
nouw.com/eschutz
Matilda
,
Hej!
Jag är lite nyfiken på hur du tänker angående RS-virus, magsjuka och allt annat som cirkulerar just nu när det är bf för dig. Kommer ni att stanna hemma från stan, och inte ta emot besök hur som helst? 😊
Kram och lycka till!
Sara
,
Vad fin du är, och vilken bra inställning! Undrar vart dina solglasögon på bilden där du äter pommes är ifrån? Otroligt snygga! Fortsätt precis som du gör med din blogg, den är underbar! kram
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Tack snälla så glad jag blev av din kommentar 😊 De är från Rayban! Tror jag har medium när det kommer till storleken 😊 Kram!
nouw.com/jenniferklingvall
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Eller vänta nu blev jag osäker... Vet att jag hade ett par vanliga plastiga från bikbok som jag spontanköpte för typ 99 kr strax innan jag köpte dom från Rayban. Så antingen är det de billiga från Bikbok haha eller mina riktiga rayban som inprincip ser identiska ut 😊 haha kram!
nouw.com/jenniferklingvall
Emma H
,
De 11 kilon som du gått upp är ingeting, de kommer rinna av dig inom en vecka. Själv gick jag upp lite mer än 20 kilo och hade sådan ångest att jag skulle få gå och dra med 10 kilo övervikt, men 2 månader efter nu så har jag bara 1.5 kilo kvar till startvikt 😊 Däremot så är kroppen annorlunda nu efteråt, vissa kroppsdelar är större än innan och vissa är mindre 😊 Har för övrigt nätshoppat hur mkt som helst nu sen lillan kom ut, halv ny garderob, men det är man ju värd 😊