Gravid vecka för vecka avsnitt v.25 FRÅGESTUND

Dags för veckans avsnitt av Gravid vecka för vecka och nu då för v.25!

Jag satt ju med idétorka och tänkte att jag kunde göra ett avsnitt med frågor som jag fick från er, vilket det blev! =) Någon fråga fick klippas bort för att det inte skulle bli för långt men hoppas ni blir nöjda med svaren iallafall :) . Även Alex gör entré för första gången! Yey, på den! Inget direkt planerat utan kameran rullade när han kom hem från jobbet och efter att ha dubbelkollat med honom och fått godkänt att det var okej att jag tog med sekvensen så fick det bli ett litet " behind the scenes klipp" också.

Jag tar bland annat upp frågor som: vad jag använder för underkläder som gravid, vill vi ha fler barn, hur har vårt förhållande förändrats, rädslor inför förlossningen osv.

Hoppas ni gillar videon och kommentera gärna om det är något speciellt ni vill se. 💓

Kram Jen

Gillar

Kommentarer

nathalie
,
hej jennifer! läser din blogg med gärna mellanrum och såg på gvv att du fått halsbränna, jag har inga barn själv men när jag får halsbränna så är det BÄSTA SOM FINNS och lovar dig att det kommer att hjälpa.. bikarbonat i ca ett halvt glas vatten räddningen. ta en matsked i ett halvt glas med vatten och svep det.. (gå inte och lägg dig efter, ditt upp i soffan eller så.. du kommer att rapa men släpp ut det så kommer du att må bättre! 😊 detta är självklart inte farligt för dig har vänner som vart gravida och provat detta och de funkar fint för den lille i magen 😊
kram nathalie