Bilder på lägenheten - Kvällsmys

Hej!

Vill börja med att ge er ett stort tack för era kommentarer gällande inköp av bröstpump innan eller efter bebisen kommer. Ni är helt fantastiska som lägger ner tid på att svara och att dela med er av era erfarenheter, jag är så tacksam och hoppas även att fler gravida kan få hjälp med sina frågor här inne! Som det ser ut nu (tack vare er!) så ser det ut som att vi avvaktar med det köpet tills efter BB. Det verkar även finnas att man kan hyra från BB tills att man vet att det kommit igång så det ska jag kika närmare på, alternativt att vi köper en billigare handpump som back up men jag hoppas även lära mig handpumpa. Ska bli spännande att se hur den biten utvecklas och om det ens blir någon amning eller inte :)

Hoppas ni har haft en bra Tisdag hittills. Själv tycker jag att dagarna har blivit längre sedan vi ställde om klockan! Jag har för mig att man brukar känna att dagarna blir kortare iom att det blir mörkare snabbare på dagarna och när jag jobbade heltid innan så var det ju alltid mörkt när man åkte till och från jobbet. Nu har jag och Alex velat ställa oss och laga kvällsmat vid 17 på dagarna och blir sedan förvånade över att klockan bara är 18 när vi tror den är minst 20? Skönt att känna så iallafall :)

Här hemma råder det mysfaktor med Lisa Ekdal i högtalarna (älskar hennes röst!) och jag tänkte bjuda på lite bilder från vårt vardagsrum denna kväll. Sängbord och sänglampor känns lite som mission evighetsprojekt just nu då vi aldrig hittar något som klickar. Även tavlorna ovanför sängen funderar vi på om vi ska flytta till minis hörna istället och inskaffa något annat ovan. Får se! Vår lägenhet är iallafall en 3:a på 93kvm (får en del frågor om det) och soffan i vardagsrummet är utan tvekan min absoluta favoritplats! Vi ser så mycket fram emot att gosa med bebis här i Januari till öppen brasa.

Kram Jen 💗

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Så fina bilder 😍
nouw.com/emmel
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
mawlien
mawlien,
Så mysigt och fint ni har! ☺️ Visst påverkas man av att ha vridit tillbaka klockan!? Vi lyckas alltid äta sen kvällsmat vanligtvis men de senaste dagarna har vi ätit redan vid 17-18 haha 🙈 Kram <3
nouw.com/mawlien
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Tack 💕 Haha ja eller hur! Samma här haha kram
nouw.com/jenniferklingvall
Sofiemadelene
Sofiemadelene,
Vad fint ni har det!! 😍
nouw.com/sofiemadelene
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Tack snälla 😍💕
nouw.com/jenniferklingvall
Thessan,
Så mysigt ni har det! Håller med gällande sängbord, jag sprang över de här från Åhlens och de är supersnygga: https://www.ahlens.se/Inredning/mobler/bord-120236/ahlens-bord-i-marmor-50x35x35-cm-vit-88664364/
thessan.se
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Tack! Och tusen tack för tipset! Så snygga! 😍👍🏼
nouw.com/jenniferklingvall
LisaDavidsson
LisaDavidsson,
Myword
Myword,
Underbart fin lägenhet ni har 😌
nouw.com/myword
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
gropen
gropen,
ÅÅh vilken underbar fin lägenhet ni har! Längtar tills jag kommer hem från USA och ska inreda min första lägenhet 😊
nouw.com/gropen
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Tack snälla! Åh va roligt att inreda sin första lägenhet =D Kram
nouw.com/jenniferklingvall