Ledig idag, himla skönt! Har inte gjort ett smack! Inte ens varit ute pga det snöar så mycket.. men men, inväntar Emil som snart kommer hem från jobbet. Vi ska korka upp en flarra och göra en god pastarätt med kött! MUMS.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade ett supertrevligt nyår! Några av Emils vänner kom över och några av mina! Ett härligt gäng med mycket alkohol! Hjärta hjärta hjärta

Likes

Comments

Herregud vad det har snöat här i Sundsvall, det är snö precis överallt!? Jag sitter i soffan och gruvar mig för att gå ut och skotta.. mycket mysigare och ligga i soffan och njuta av värmen. Jag har haft lyxen och varit ledig idag, så har varit hos frisören och blivit lite mörkhårig, och såklart lyckats handlat lite kläder på stan. Sedan inte gjort ett smack! Så lika bra att gå ut och göra nytta... Klockan och armbandet nedan fick jag i julklapp av Emil, och en resa till Prag! Hur sjukt? Vi åker i Januari, ska bli så mysigt och få tillbringa tid med varandra.

Likes

Comments

Sådär, nu är julen äntligen över, bara nyårsfirande kvar som jag längtar så mycket till! Ska bli roligt att fira nyår på Alnö med Emil och våra kompisar. Har redan handlat all mat (otroligt bra framförhållning), och allt är städat i huset.
Vi gjorde ju som alla andra och åkte ut till Birsta på mellandagsrean, ångrar mig fortfarande för det är alltid så mycket folk där! Men är också nöjd då vi gjorde bra kap på en hylla och annat fint till badrummet. Sånt man helst annars inte vill lägga pengarna på.

Hylla, korg, matta och handdukar från Jysk. Tvålpumpen fick Emil från sin kusin i julklapp & ljuslyktan fick jag av Emils mamma, så fin!!

Likes

Comments

Fortsättning på mitt fantastiska inlägg tidigare.. vad händer i mitt liv egentligen? Tar jag ens tag i det? Det skulle jag inte vilja påstå haha.. som sagt så har dessa månader varit omtumlande, men nu struntar vi i det och går vidare!
Jag har lyckats blivit kär, alltså hjärtskärande kär. Allt har gått så fort, och allt känns så himla rätt. Han gör mig lycklig, och livet är så lätt med honom runt mig. Han får mig att känna mig vacker. Så ni förstår att jag inte tar tag i livet när jag just nu lever i en bubbla med bara han och jag i den. Jag älskar det, och jag förtjänar det nu.

Likes

Comments

ALLTSÅ OJ! vad tiden springer iväg.. Vet inte vart jag ska börja! Har verkligen varit med om med och motgångar de senaste månaderna och jag har verkligen varit med om det vi kallar livet! Vart ska jag börja ens haha?

Vi tar det kort, jag har varit med om en månad full med strul, ångest, separation och depression. Sedan en månad med kärlek, omtanke, värme och lycka!
Jag har träffat en helt underbar person som verkligen har fått mitt liv att vändas upp och ned, han är allt jag har drömt om och mycket mer!

Likes

Comments

Nu är det mycket information instoppad i min lilla hjärna. Utbildningen är snart klar så det blir skarpt läge på jobbet nästa vecka! Woop woop sååå taggad! Jag som älskar nya utmaningar. Har också köpt en ny bil, vuxenpoäng till mig.

Likes

Comments

Jag har precis börjat på ett nytt företag efter 3v semester. Utbildningen började nu i måndags och ska fortsätta i 4v, otroligt roligt med något nytt och utmanande!
Jag har precis lagt mig i sängen efter en vaaarm dusch. Har lyckats blivit förkyld, så ska kurra ned mig och fortsätta lyssna på ljudboken Häxan av Camilla Läckberg. Det är så skönt och enkelt att lyssna på Ljudbok, då kan man måla naglarna i sängen samtidigt!

Såhär såg jag ut idag, bilder knäppta i bara farten! Jag är ingen morgonmänniska och är därför ute i sista sekunden med allt. Har som mål att sitta i bilen 07:45, men lyckas alltid glömma något på vägen, idag min Te-termos som ni ser lite i bilden.

Har idag också bestämt mig för att sälja min gamla bil. Så imorgon ska jag åka på Berners och kika på nån ny! Spännande!

Likes

Comments