God morgon. Vilket väder vi har idag. Snöar extremt mycket och blåser. Vintern är verkligen här för och stanna. Blir och tända i kaminen och mysa med en filt och en bok sen. Idag blir det en stor städdag. Tänkte städa bort julen. Är väl sist på och göra det, men man kan inte vara lika snabb som andra hela tiden.

Imorgon är det dop på schemat. Lilla Tindra ska döpas. Kommer bli så mysigt. Dop presenten har iaf kommit, ska åka in och hämta den i eftermiddag. Sen en annan extremt rolig grej är att imorgon kommer äntligen Congac. En nordsvensk/welsch korsning på 8 år. Mina svärföräldrars uppfödning som nu köps tillbaka. Han är helt underbar och rida och det ska bli så kul och få börja träna och utvecklas med honom. Så nu får gärna snön stanna kvar i några dagar så man kanske kan ta en mysig barbacka tur i veckan som kommer.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kände för att göra mig lite vår fin idag. Fick bli nagel förlängning och fransk manikyr. Gjorde det även för att va lite fin på dopet som är i början av februari. Gjorde naglarna på Esthetica i Jönköping. Så nöjd! Rekommenderar verkligen denna salong.

Har även hänt lite nytt sen nya årets början. Har förlovat mig med min stora kärlek Kjell. Är så himla lycklig. Trodde aldrig han skulle våga ta det stora steget och förlova sig.


Likes

Comments

Slutade jobbet vid sju på morgonen, sen blev det iväg på frukost med sambon och en polare till oss. Planen var att jag skulle gå och lögga mig efteråt och sova ett antal timmar. Men kunde jag det? Nej! Fick sova tre timmar sen ringer dom där jäkla telefon försäljarna som galningar och väcker mig. Har inte kunnat somna om alls efter det. Så blir en tung natt idag innan julledigt.

Imorgon är det uppersittar kvällen. Ska ni spela bingolotto? 

​Vi ska över till sambons föräldrar och spela och fira lite mini jul då vi ska ner till mina föräldrar på julafton. Vi kör ju på vartannat år. 

Blir full rulle imorgon efter jobbet. Hoppas på att kunna sluta innan kl 6 på morgonen. Hinner man sova några timmar innan man ska slå in dom sista julklapparna och baka pepparkakor som vi ska ha med oss ner på julafton. Bara och hoppas turen är med mig inatt så inget händer, men man ska ju aldrig säga aldrig. Vad som helst verkar ju kunna hända när man minst vill det. Speciellt när man är så himla stressad inför allt man ska hinna med. Att vi människor är experter på att stressa oss fram, iaf jag är det. 

- Over and Out -Likes

Comments

Mysfaktor när allt julpynt är uppe och snön är utanför. Kunna sätta sig i soffan med en filt och tända massvis med ljus. Baka peppearkakor och lussekatter i julmörkret. Rida en barbacka tur i snön. Allt är bara så mycket mysigare på vintern. Och min älskling utövar sin kreativitet i garaget med att göra ett hjärta av ett gammalt kamdrev och en kedja från en motor. Riktigt fin blev det för att vara första försöket. Bett att han ska försöka göra några ljus stakar av motor delar med. Tycker det är riktigt fint när man kan blanda gammalt, nytt och bil relaterade grejer. Vi är ju bil tokiga så vad passar inte bättre än lite gott och blandat.

- Over and Out -

Likes

Comments

​Nu går vi äntligen mot ljusare tider.  Gott för både kropp och själ och få lite mer ljus i vardagen. Speciellt för mig som jobbar natt och knappt ser något ljus nu på vintern. 

Det är mörkt och blött ute och har varit i två dagar. Älskar snö, men inte slask. Är det inte glashalt så är det extremt blött och stora vattenpölar överallt. Hoppades på en vit jul i år, men man får ju se om lite snö vill stanna kvar eller om vädret vänder och ger mer snö. 

Har inte gjort något intressant varken igår eller idag. Har mest sovit då jag varit så extremt trött efter jobbet. Är nog från all jul stress och fixande med paket och bakning osv. Det jobbigaste är att en julklapp fortfarande inte kommit. Väntan är extrem. Får bara hoppas den hinner komma imorgon.  Men men, två jobb nätter kvar sen lite julledigt. Kommer vara väldigt behövlig. Då jag inte hinner få så mycket sömn imorgon innan sista jobbnatten pga att jag ska in till min psykolog och jag och min sambo tänkte äta lite frukost på raggmunken här i stan på morgonen efter jag slutat jobbet.  

- Over and Out -

Likes

Comments

Jag och min sambo köpte en Pontiac Parisienne 1967 för några månader sen. Vi fick ihop bilen och den överträffade alla våra förväntningar. Vi fixade till lacken och städade ur den och gjorde den redo för besiktning. Sagt och gjort, jag körde in den till sin första besiktning sen 2003. Det gick förvånansvärt bra. Fick några tvåor, på däcken som hade sprickor, men det räknade vi med då dom suttit på bilen ett bra tag, tvåa på bakbromsarna, dom tog väldigt ojämnt. Ena sidan tog inte alls. Och en lykta fram där ljusbilden var dålig. Vi fixade till bromsarna, lyktan och bytte däcken. Min svärfar körde in bilen på efterkontroll. Helt plötsligt tog inga bromsar bak knappt och nu fungerade inte handbromsen. Sambon bytte bromsarna bak och fixade handbromsen. Han bytte även motor till en annan som fungerar bättre än den som satt i när vi köpte den. Allt var bytt och igår måndag kördes den in igen. Nej, denna gång så låg bromsarna på för mycket iställlet. Och bilen gick inte igenom denna gången heller. Suget och viljan till denna bilen börjar ju avta lite. Man tappar inspirationen när det är motgångar hela tiden. Men vi ska försöka en gång till denna veckan. Det är bara och hålla tummarna och hoppas på att denna bil som verkar vara väldigt allergisk mot besiktning äntligen går igenom.

Nog pratat om oturs bilen. Jul stressen är ett faktum. Alla julklappar har inte kommit hem i brevlådan. Och om några dagar är det den 24 december, även kallad julafton. Aja, får hoppas det hinner komma innnan fredag. Annars får jag komma på en lösning och åka in till stan och köpa någon annan julklapp.

- over and ouot -


Likes

Comments