J E N N I F E R J A N S S O N jennifer.jansson97@hotmail.com
J E N N I F E R J A N S S O N jennifer.jansson97@hotmail.com

FÖR EN SKOLTID VÄRD ATT MINNAS

​Fick min studentmössa i fredags men har helt glömt bort att visa er den. Supernöjd är jag! Känns på något sätt lite overkligt att man om 131 dagar springer ut från skolan för sista gången, men gud vad kul det ska bli och som jag längtar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Kliar lite i fingrarna när jag läser runt på recensioner om olika systemkameror. Känns som att min har gjort sitt och att det är dags för ett uppgradering.. Både 70D och 6D lockar en del just nu, men jag tror att jag får spara den önskningen till min födelsedag eller studenten. Plånboken och mina önskningar är nämligen inte bästa vänner för tillfället.

Likes

Comments

Något jag kladdat på.

Kanske var det bättre än ingenting alls. Så man håller kvar vid det där sista ordet i den sista meningen i det sista stycket av ett kapitel som är så vackert och betydelsefullt att det inte ens går att föreställa sig hur resten av historien någonsin ska kunna toppa det. Och tillslut går man vilse bland rosa fluffiga moln och förtränger att kärlek ibland är som att hålla sin hand över en låga bara för att se hur nära man kan komma utan att bry sig om hur ont de kan göra. Men trots att inledningen kan verka bra och omslaget fint så kan även de mest vackra historier ha de fulaste sluten. Och kanske dög det så. Kanske var det bättre än ingenting alls.

Likes

Comments

NEW FROM MAKEUP REVOLUTION

Tog mig friheten att klicka hem denna underbara palett för ett tag sedan! Köpte en del smink från makeup revolution när jag var i London, men eftersom märket nu blivit superhypat även här i Sverige så tänkte jag varför och köpte ännu en palett. Ni hittar den HÄR för ynka 175:-.

Annars då? Kom nyss hem från skolan och har en del saker jag måste hinna med idag. Behöver införskaffa lite grejer inför morgondagen, sola och förmodligen hinna med att träna också. Tur att det är fredag imorgon. Vad har ni för planer till helgen?

Likes

Comments

greyÖverlever ni kylan? Inte jag. Längtar efter ljusa, romantiska kulörer och varmare temperaturer. Har gått ner mig totalt i den nyans av grå/vit som ni ser ovan och i huvudet snurrar alla vårens möjliga klädval. Den vida kostymbyxan står högt upp på önskelistan. Snart så.

Likes

Comments

Ja hörni, ännu ett uppehåll att lägga på hög. Haft lite mycket att tänka på det senaste och på något sätt lyckats jonglera med många bollar i luften samtidigt. Men tro mig, jag ska allt försöka hitta tillbaka hit lite smått! Kanske går lite långsamt i början men är just nu på jakt efter en fotograf till mina outfitbilder och har faktiskt lite andra saker på gång också. Så det kommer bli bra detta förr eller senare! Kul att ni stannar kvar iallafall, det är guld värt!

Likes

Comments

Följ mig på instagram@janssonjennifer