J E N N I F E R J A N S S O N jennifer.jansson97@hotmail.com
J E N N I F E R J A N S S O N jennifer.jansson97@hotmail.com

Hej fina ni! Blev ganska goda bullar faktiskt, hemmafru poäng till mig haha! Kanske inte de finaste men vad spelar det för roll egentligen! Nu sitter jag och kikar runt på lite olika bloggar och klädhemsidor, syns verkligen att höstkläderna börjar komma in och jag blir bara mer och mer sugen på sommarkläder haha. Mitt eget lilla dilemma! Har lite grejer att fixa med nu egentligen och en del plugg att göra men huvudet säger ifrån så det blir nog inget med det ikväll. Ska ta en lång dusch och sedan kolla på Paradise avsnittet som jag somnade till igår. Hoppas ni får en fin kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Och åter igen är jag hemma tidigt! Riktigt gött! Hade som sagt UF kickoff idag, allt gick super och fick grym respons från juryn, så det blev riktigt lyckat faktiskt! Har precis tagit något att käka som ni ser på bilderna, har fått en liten crush på avokado, hur gott är de inte egentligen?! Älskar det! Nu står bullbak på schemat, får väl se hur detta går haha! Är ingen uppskattad bakare i familjen direkt, men det ska nog bli bra detta!

Likes

Comments

Q/ vad gör man i överby? 

A/ Det är ett shoppingcenter i Trollhättan!

Q/ Åh, fina skor! Har du någon bra favoritsida som du beställer ifrån och kan tipsa om?

A/ Tack så mycket! Hmm någon favoritsida.. skor beställer jag aldrig! Vill alltid prova dom först. I övrigt så beställer jag faktiskt inte från så många sidor! Har mycket kläder från Nelly så måste väl ge dig det som svar... Lite väl tråkigt kanske! Har även beställt en del från Sheinside och Choies så säger nog de två också!

Likes

Comments

 


/   HÄR  /  HÄR  /

Klickade precis hem detta och som vanligt kunde jag inte hålla fingrarna borta från sommarkläderna. Vet inte om det beror på att jag avskyr höstkläder eller för att jag har svårt att släppa sommaren. Det är väl lite av varje helt enkelt! Längtar redan tills de kommer!

Likes

Comments

Hej på er! Fick sluta tidigare idag på grund av inställda lektioner som vanligt, man kan ju undra vad jag går för linje egentligen haha! Men det var faktiskt bara bra för min del, åkte ner till stan och lunchade med tjejerna och nu kom jag precis och ska klicka hem lite nya grejer hade jag tänkt, inte alls fel! Har även en del plugg att göra då vi har UF kick off på högskolan imorgon. Vi hörs sen helt enkelt, ska svara på era senaste frågor med! Hugs♡

Likes

Comments

Tröjan och massa annat hittar ni HÄÄR

Hej på er! Vaknade för inte allt för längesen, så härligt att verkligen kunna sova ut! Ser ut att bli en väldigt lugn dag idag för min del, har ett par mejl att svara på, skulle behöva städa mitt rum och färga mitt hår och lite sådant. Kanske blir en liten tur till överby senare om jag orkar? Vi får väl se! Har ni några planer idag? Hoppas ni får en fin söndag!

Likes

Comments

shoes

Dör för de höga Johnny Bulls stövlarna! Tycker att det är supersnyggt och hade gärna införskaffat mig ett par om inte plånboken sa ifrån! De va även dessa skor jag pratade om för några dagar sen, riktiga drömskor. Men jag får vänta tills nästa månad helt enkelt! Hittade även ett par andra skönheter som inte heller hade suttit helt fel.

Likes

Comments


HÄR

Ni som följt min blogg ett tag känner ju till min kärlek (beroende snarare) till jumpsuits. Kunde därför inte hålla fingrarna borta och va tvungen att klicka hem den här skönheten. Shame on me helt enkelt, det är inte ens sommar längre? Haha jaja.. Helt kär i den! Kommer definitivt att bli det första plagget jag slänger ner i resväskan när det är dags att sticka till Rhodos! Ni hittar den på länken under bilden!

Likes

Comments

Följ mig på instagram@janssonjennifer