J E N N I F E R J A N S S O N jennifer.jansson97@hotmail.com
J E N N I F E R J A N S S O N jennifer.jansson97@hotmail.com

Köpte dessa snygga träningsbyxor igår! Sååå snygga verkligen och sitter som en smäck! Har kollat på dom hur länge som helst och nu hitta jag dom på rea så va tvungen att slå till! Nu fattas bara att jag ska orka lyfta rumpan ur soffan och ta mig till gymmet haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Har vart en lång dag idag så är sjukt trött nu.. Blir nog någon slags powernap nu eller liknande. Ska nämligen försöka dra mig ut och övningsköra sen om jag orkar! Har plötsligt fått upp lusten på att börja gymma igen? Vet inte om det har något att göra med de nya träningsbyxorna som jag köpte igår?? Visar er dom lite senare! Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

 
Lite bilder jag knäppte snabbt förrut. Fick hem den svarta toppen i förra veckan från Nelly! Diggar den verkligen, speciellt den korsade ryggen! Kommer nog dock bara att bära den till kimonon då den känns väldigt kort. Tycker dessutom att det blir mycket snyggare med lite färg också!

Update; Lägg märke till den fula brännan jag fått på ryggen efter att ha jobbat i 30 graders värme i två veckor! Haha fy..

Likes

Comments

Godmorgon! Ska strax trampa iväg mot jobbet men tänkte att jag slänger in något här först! Hann byta design också som ni kanske ser och den får duga tills vidare helt enkelt! Vet inte riktigt hur planerna ser ut efter jobbet men förmodligen sticker jag med några ut till överby snabbt för lite shopping men vi får se hur det blir med det. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments


Lite fler bilder på klänningen som jag fick hem i förra veckan! Så snygg verkligen! Ni hittar den HÄR. Känner att den nya designen är så klar som den kan bli, har bara gjort några små förändringar så ska byta någon dag när jag har tid! Har jobbat idag med, gick riktigt snabbt idag faktiskt så va på topphumör när jag skulle sätta mig på cykeln och trampa hemåt och gissa vad.. Sjukaste punkteringen jag skådat i hela mitt liv. Slutade med att jag fick gå hem och bära cykeln halva vägen.. Jaja... Hoppas ni haft en bra dag iallafall!

Likes

Comments

Köpte detta gråa linnet på bikbok igår! Kändes välbehövligt och var dessutom superbilligt så var tvungen att passa på! Känns som att halva affären är på rea, det finns hur mycket snyggt som helst så ska försöka ta mig ut dit någon dag efter jobbet och fynda något mer!

Likes

Comments

Har verkligen försökt tagit vara på min lediga tid den här helgen, därför har väl bloggen legat näst intill tom. Har suttit och pillat med en ny header nu ett tag men blir aldrig riktigt nöjd (som vanligt) så vi får väl se hur det slutar! Imorgon är det jobb som gäller igen men hoppas på att ett paket till mig kommer  i veckan som min fina pojkvän beställt till mig! Vill kunna ha de till helgens festligheter men det berättar jag mer om dååå!

Likes

Comments


Hej på er! Har vart strålande sol hela dagen idag så det tar på krafterna att arbeta utomhus. Har vilat sen jag kom hem och nu ska jag sätta på en film för att sedan duscha och sova. Ska visa er det jag fick hem från nelly imorgon också om jag orkar! Ha det bäst!

Likes

Comments

Fick en kommentar idag från någon som undrade vart jag jobbar. Jag sommarjobbar 4 veckor på en kyrkogård där jag gör lite enklare underhållsarbete som ogräsrensning, vattning, gräsklippning och så vidare! Andra året jag jobbar där nu och jag trivs såå bra! Hoppas du fick svar på din fråga! 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@janssonjennifer