Header

Hej finisar! Bloggen har fått stå tom då jag verkligen har haft fullt upp. Åker varje dag till stallet den här veckan, så det tar sjukt mycket tid då resan ena vägen redan tar 45 minuter. Annars har jag fått skött en massa saker och träffat min härligaste syster. Vi lunchade igår på Bistro Gustaf och gick sedan en sväng i gamlastan i de små söta butiker. Fick köpt en ny burk te från skafferiet och blev helt kär i smaken redan vid första smakprovet! Älskar deras utbud på te, perfekt för en teälskare som mig. Efter att ha gått i kylan bestämde vi oss för att sätta oss på det nya stället alla pratar om; Glassikko. Tog varsin kopp kaffe och satt där i all lugn och ro och pratade om allt. Synd att vi inte ses oftare då vi alltid har kul tillsammans, nåväl får se till att nästa gång kommer fortare!

Sitter som bäst i bussen påväg in till Helsingfors för att fixa mina naglar. Jag har väntat dag och natt på att äntligen få fräscha naglar haha. Kvällen spenderas nog bara i stallet då jag redan gymmade på morgonen.

Kram - Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Kul med ny vecka men samtidig trist då Eemil åker in idag igen. Blä hatar då man inte kan umgås normalt men man får bara stå ut, försöker proppa min vecka full så tiden går fort. Sköter Floyd hela veckan så blir en hel del körande till stallet men skall ta allting ut då vi faktiskt kan träna hårt nu tillsammans varje dag. Vad annat? Jo skall träffa syrran på onsdag och luncha med henne då det var en evighet vi sågs senast, äntligen fixa mina naglar, ha lagkväll, match och jobba. Hahha en hel del redan nu men ser fram emot att ha mycket på gång. Har även haft paus från gymmandet under veckoslutet så skall ta itu med det också!

Kram -Jennifer

En outfit från förra veckan då jag var i Helsingfors

Likes

Comments

Hej fina! Min morgon såg precis ut såhär plus min katt som kom och mysa. Snoozade säkert i över två timmar och bara chillade i sängen då jag är var helt ledig idag! Läste lite min bok tills magen kurrade så mycket att gjorde min morgongröt och ingefärä te, basic för mig. Körde sedan ett rygg och biceps pass på gymmet, gillar hur jag hittat rytmen med gymmandet nu. Har kommit bra igång och önskar jag inte får flera skador/blir sjuk så det kan fortsätta såhär.

Vad annat? Har hunnit se på serie, sminka mig och laga god lunch. Var även och kolla på gamlasdans nu på kvällen och de hade så fina klänningar. Sjukt hur tiden går då jag dansade gamlas för redan 2 år sedan. Har nu hunnit sitta hemma en stund tll jag skall bege mig ut på ett glas vin med Ilmari. Blir så kul att se honom efter en så lång tid!! Sedan hoppar jag i sängs för imorgon får jag äntligen träffa Eemil <3

Kram - Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Hoppas er vändag gick lika mysigt till som min. Började ju dagen med att gå och sockra mina armhålor så jag slipper rakandet, så skönt även om sockrandet nog gjorde ont. Sedan hade jag hela dagen på mig till klockan 17.00 då vi skulle ha plättkalas med Amanda, så jag bestämde mig för att storstäda här hemma. Rolig överraskning till föräldrana och perfekt då jag var ledig. Gjorde mig sdan iordning och sminkade mig llite mer "extra " vändagen till ära. Körde på guldglitter ögonskugga och röda läppar och stora röda örhängen, blev riktigt nöjd med kombon! Sedan blev det plättkalas somsagt och filmkväll. Vi åkte och se på den nyaste fifty shades of grey och tycker den var helt okej. Är inte det största fanet av serien men de är helt bra.

Senare på kvällen blev det frågesprot i Kliffa, vi brukar gå dit med Amanda och Lisa i hopp om att vinna största priset, en söderresa. Haha dock tror jag att vi får nöja oss med att gå dit och ha kul då vi inte brukar få så höga poäng :P Men riktigt nöjd var jag med dagen och kunde gå och lägga mig lycklig då jag vet att jag har de finaste vännerna, pojkvän och familj! Kunde inte vara mer tacksam för att få ha det så här i livet som jag har det nu! Love you guys <3

Kram - Jennifer

Likes

Comments

Outfits

Hej fina! Känns som om jag bara sprungit runt hela dagen utan att hunnit sitta ner ordentligt. Började dagen ganska tidigt för åkte in till Helsingfors till fysion och skulle hinna luncha med papsen före. Till lunch åt vi blinier och gud så gott det var! Riktigt en stor favorit till mig. Annars så hann jag efter fysion strosa omkring på stan i en timme tills jag åkte hem med pappa. Hittade faktiskt ett par svarta byxor jag köpte, behövde verkligen ett par nya!! Väl hemma träffade jag en sväng Amanda på gymmet, där hon går och efter det körde jag ett ben pass på "mitt" gym. Sitter nu och väntar att vattnet skall rinna klart i badkaret, tänkte det kunde vara ett perfekt slut på tisdagen. Kolla ett avsnitt sex and the city och köra någon ansiktsmask, lyx!

Kram - Jennifer

Jeans - bershka sweater - ginatricot jacket - zara bag - marks & spencer shoes - h&m

Haha märks det redan att jag gillar mina ripped jeans och gula tröja :P Byxorna är så sköna och lätta att dra på sig och så ser det snyggt ut. Slängde på mig höga svarta sockor så det inte skulle vara så kallt och gillar faktiskt hur det ser ut med sockorna!

Likes

Comments