Snart tar jag semester, fem dagar kvar varav en är ledig dag från jobbet! Känns najs, fast har knappt fattat själv att jag får semester.. men aja! Årets semester startar med msmeet i Gve town! Sen kommer den nog mest troligt spenderas mycket hemma i samhället, kanske tar nå svängar till byarna å myser! Andra veckan drar vi till Norrköping för Bråvalla! Woop woop hyffsat taggaad! Sen är de bara å se framemot Weekend festival i Stockholm i Augusti! Rätt så jävla rå sommar detta kommer bli!!

Den sparkades dessutom igång med Brännbollsyran i Umeå för 2 veckor sedan! De var grymt å just ju känns de som att jag lever för festivaler och att dansa tills jag inte orkar mer! Livet är life! haha. Här kommer några bilder från Yran helgen. Har dock inte fått in nå festivalfoton/videor på datorn ännu!

Puss jen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Repstopp råder i LKAB, de resulterar i att ungefär hela samhället jobbar. Inklusive Tim, så har tagit tiden hemma ensam till att fixa och dona på balkongen, tyvärr har vi en rätt liten balkong men det ska nog gå att fixa så man kan vistas där ute! I alla fall utan att snubbla över återvinningen.

Och eftersom den är rätt liten får man flytta runt på allt för att kunna fixa en del, så idag blev halva räcket målat och halva golvet laserat, jädrans vilken skillnad de blev. Skräpet (dvs, kartonger, tomglas, pant etc.) är bortfört så bye bye skrotupplag!

Ska fixa nå lådor att ha under bänkarna som i framtiden ska byggas dit. Då kan vi kanske få sitta där redan i sommar och dricka rosé i sommarnatten!

Puss jen

Likes

Comments

Har hittat mig en riktig favorit, beställde som sagt även två från JFR men de var inte riktigt i de material jag hade hoppas på så de fick säljas vidare på köp/sälj på fejjan! Men som tur var så gjorde jag en impulsbeställning på hm ungefär samma dag och denna underbaring hamnade med. Det är inte bara jag som älskar coachella va?! När trodde inte det!

​Puss jen

Likes

Comments

I förrgår toksnöa det, igår spöregna det och idag är det 10+ och strålande sol, det är aprilväder helt enkelt! Igår fick jag inviga mina nya fina gummistövlar från märket Roots, älskar dom, tycker dom är så himla fina, och så börjar de ju bli dags att plocka fram den guuula fiina regnjackan också! woopwowp!

Dessvärre verkar de snart vara helt slut på skotersäsongen, fan vad trist det känns. Nu är det mest en kamp att få skotern mellan garage och led/skog. hoff. Men det går nog fort, snart är de vinter igen, haha. Men först tar vi nog lite sommar med midnattsäventyr osv!

​Puss Jen

Likes

Comments

​Skall inte sticka under stolen att jag faktiskt är sugen att plugga, på distans då eller kanske bara nån kurs. Så hör och häpna, har beställt hem information på lite olika utbildningar som jag ser ett intresse i. Tycker sånt är så svårt, man är 22 år och vet inte vad man vill bli. Drömmen som liten var ju idrottslärare och de sitter lite kvar där långt bak i skallen, hade lätt kunnat bli någon form av ämnes lärare i de "praktiska", t.ex idrott, hushållskunskap, slöjd eller varför inte svenska. Synd att utbildningarna är så otroooligt långa bara. Nåväl, även om man känner sig "gammal" nu, så vet jag att de verkligen inte är för sent ännu att söka, om de någonsin blir de! 
De kommer sluta med eget företag, jag svär. STORA drämmen är ju en egen campign/hotell. Det återstår att se.

Puss jen


Likes

Comments

Har faktiskt unnat mig dessa fina, och igår kom de äntligen! Helt in love. Typ dem skönaste undisar jag ägt.

Igår gjorde jag också en liten beställning på JFR, två nya ryggsäckar a la gympapåse! Ser så jäkla lätt och fräckt ut på diverse resor och festivaler när dom spatsera runt med såna! De blev en galen svartvit och en härlig blommig så de ska så fint få hänga med på mina äventyr i sommar! Jag älskar vintern, det gör jag, men att jag längtar efter sommar nu!

Puss jen

Likes

Comments

Sommarens planer börjar yttras och tror det kommer bli en riktig brak sommar! Inleder Juni kan man väl säga med att åka på Brännbollsyran med (ungefär) samma gäng som förra året. Men i år.. OMG, vill se varenda artist!!! Kommer typ bo på festivalområdet som jag längtar!! Sen är planen (eller iallafall min plan) att kunna klubba Bråvalla och Weekend Festival Sweden (förhoppningsvis, man ska ju ha råd också).

Så i år blir det en festivalsommar, sen vill jag klämma in en massa fiske, lite skoter service och bara allmänt mys med Tim, hoppas bara på att vi får samma perioder i år också. Alltid lika spännande de där, dags att lämna in semesterplaneringen nu på måndag, som det ser ut nu blir det första för mig, men måste kolla om jag kan få en vecka i augusti också!

Åhh så himla pepp! BTW, det snöar, och inte lite DET VRÄKER. Haha det underbara Aprilvädret kom som på beställning. Men det gör inget, skotersäsongen blir bara längre för oss och vips är de sommar eller kanske mer "sommar".

I helg jobbar tyvärr både jag och Tim så de blev inte så mycket skoter då men nästa helg (och nästa vecka) får vi passa på!

Puss jen

Likes

Comments

För några dagar sedan fick denna underbaring flytta in hos mig, ohlala! Bild är lånad från eBay. Den är helt perfekt! Kommer användas flitigt nu under våren (och sen till hösten) lagom varm uppe i vårat nååågont humörsvängiga väder! Plus rätt tidlös.

​Puss jen 

Likes

Comments

I födelsedags present (i oktober, hah) fick jag välja en hjälm som present av Tim, den kom lagom till jul, å de gjorde inte så mycket eftersom jag ändå aldrig tog mig ut med skotern förren nån vecka efter jul!

Love it. Och för någon vecka sedan klicka jag även hem nya goggles i samma märke så de ska sitta som en smäck! De sitter riktigt bra och är riktigt nöjd, skoterlivet är dyrt...

Idag beställde jag en ny bakbåge efter en liten olycka igår. Hårt före ute är bara förnamnet..mina isrivare gick av, båda två dessutom så de blev också köpt idag! Sist men inte minst beställde ja en nödstopplina som vi ska montera så snabbt som möjligt! Hoff, sprättat typ 2500 idag... och i fredags 2500 då också.. på skoter delar/tillbehör. My God, de var en dyr hobby.

Så idag bestod dagen mest av att dra en liten service på lilla Polarisen! Tim, min alldeles egna mekaniker och instruktör har försökt lära mig vad som skall göras och hur! Han har spänt kedjan, blåst ur variartorerna, justerat fjädringen och vi har fettat boggien och drivaxellagret, monterat nya isrivare och extra boggiehjul! Pjuuuh! Hans maskin är då på firm och ska tas lite omhand, hoppas bara att han får tillbaka den så snabbt som möjligt så vi får fara ut på fler turer innan jag börjar jobba igen! 

Puss jen

Likes

Comments

Ommöblering och en massa, massa DIY hålls de på med här hemma just nu! Har beställt färg för att måla luckorna på ek-skänken jag har i köket, håller faktiskt på just nu, de är torkväntan nu bara innan nytt lager! Byrån i köket och vardagsrumsbordet har redan fått sig en omgång dekorplast för några dagar sedan, här är lilla malm-byrån och vittsjö-bord i ny skrud. Tänk att så lite kan göra så stor skillnad, har förövrigt blivit helt frälst i möbler med vitt och trä, därav den lite mer drastiska sprayfärgningen av min skänk! Kommer nog ta ett tag dock, blir nog ett par varv innan jag är nöjd! Ska verkligen försöka hålla tålamodet uppe och låta allt torka ordentligt och sedan dra på ett eller två lager lack (matt lack) så de håller riktigt bra och inte blir tråkigt direkt! Tååålamoood.

Ursäkta bakgrunden på bordsbilden, städning, tvättning och rensning pågår. Grejer söker sin plats ännu och placeras där de finns plats för tillfället! Haha.

Puss Jen

Likes

Comments