Min födelsedag började med att Filip kom in till mig och sjöng, samt hade med sig massa röda rosor och tårta.
Sedan fick jag läsa en lapp och ta mig ut till vardagsrummet.

Då var det såhär fint där ute. Om jag blev chockad? Ja.
Världens finaste kille.

Efter att vi hade firat lite på morgonen och jag hade fått mina presenter av honom, var det dags för han att åka till jobbet. Men för min del var det istället dags för att byta om och sedan börja gå till Ida. Hon ville bjuda mig på frukost.

Vi hade det så mysigt och även där blev jag bortskämd, min fina bästavän.

När Ida skulle åka till jobbet gick jag hem igen. Tog det lite lugnt ett tag innan jag skulle följa med Filip till Skövde. Han skulle göra ett snabbt besök hos tandläkaren, så då tänkte vi att det kunde passa bra att strosa omkring lite i butiker efter samt ta en fika.

Sedan vid sex åkte vi hem till min mamma där mina syskon också var. Vi åt massa god mat och firade. Börjar inse att det bara är bilder på mat, i vanlig ordning haha.

Så jag hade en jättemysig födelsedag och har fått så fina saker. Jag är även så himla glad och tacksam över alla i min närhet och även ett stort tack för alla gratulationer. Ni är så fina.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

It’s my birthday!!!

Har redan haft världens bästa start på dagen men tänker att jag berättar mer om det imorgon. Låter det bra? Känns i vilket fall hur bra som helst att fylla 20 år idag, så nu ska jag bara njuta av min födelsedag hehe... kram!!!

Likes

Comments

En helg fylld utav firande, inte helt fel om ni frågar mig. Igår firade vi vilmas 20-årsdag och idag var släkten här för att fira lilla mig som fyller imorgon.

Men ikväll blir det bara en myskväll soffan, framför en film och lite snacks. Vilket ska bli väldigt skönt eftersom energin inte är på topp idag.

Hörs imorgon. Kram.

Likes

Comments

Kvällen igår blev väldigt lyckad. Det var så kul och jag är så tacksam över alla jag har i min närhet.

Såhär såg det ut på bordet när tjejerna kom, lite plockmat och sedan även massa snacks som jag inte fick med på bild. Men maten blev lyckad iallafall eftersom det mesta var slut sen.


Massa fint som jag fick av dem och jag är så nöjd med allt verkligen. Glad och tacksam.

Likes

Comments

Nyss hemkommen från jobbet och ska strax börja fixa ordning här hemma inför ikväll, då mina tjejkompisar kommer hit.
Ser ut att bli en väldigt bra kväll och hoppas även ni får det. Kram!

Likes

Comments

Jag hade mycket hellre suttit här, på ett mysigt café i Smögen och ätit frukost idag än som nu i soffan med lite yoghurt och müsli...

Godmorgon på er.
Jag kunde för första gången på länge sova ut ordentligt idag vilket var skönt. Så nu ska jag strax byta om för att sedan gå till gymmet. Börjar jobba 15.30 i eftermiddag, som nästan varje torsdag och stänger sedan på jobbet.
Ni får ha en bra dag. Kram.

Likes

Comments

3 saker och ting som påverkar mig positivt

När jag har ett städat hem, då mår jag genast lite bättre. Det får mig på något sätt att känna mig lugnare? Jag vet inte varför det är så, men så är det.

När jag får träna eller har tränat? Jag blir genast piggare och gladare. Man märker så fort om man inte tränat på ett tag hur mycket mindre man orkar göra på dagarna, sån är iallafall jag.

Musik. Vilket humör man än är på, så finns det alltid någon musik som passar och gör en gladare, lugnare eller piggare.

3 saker och ting som påverkar mig negativt

Människor som är negativa. Man märker snabbt hur fort det kan smitta av sig och jag tycker det är så himla tråkigt. Varför inte försöka ha en positiv inställning till det mesta iallafall?

Mobilen, tyvärr. Inte jämt såklart men ofta, jag märker hur beroende jag är utav den och det påverkar mig inte på något bra sätt.

För mycket tankar kring framtiden osv. Det KAN vara positivt också men oftast så stressar det mig något rejält? Jag blir så stressad över tanken av att inte veta, eller inte kommit dit jag vill än eller bara allmänt med allt? Det är ju ändå lite läskigt. Kanske bara jag som tycker det? Samtidigt så finns det så mycket som jag längtar till, som har med framtiden att göra också.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag på er.
Jag vakna upp till frukost serverad, blommor och choklad. Min fina kille.

Vi kommer inte hitta på något tillsammans idag som kanske många andra gör, då det är andra saker som kommer emellan just idag. Men jag tycker att man bara kan visa lite extra kärlek idag? Jag menar, det är ju ändå kärlekens dag. Det är något som jag och Filip däremot är väldigt bra på att visa och ge varje dag, vilket jag tycker att man borde.

Så sprid lite extra kärlek idag, till alla i din närhet. Vem blir inte glad för det?
Massa kramar.

Likes

Comments

.. efter en heldag på jobbet.
Men ändå så tog jag mig till gymmet ikväll och med mig hade jag Moa som sällskap, vilket gjorde det lite lättare. Trots att vi båda var trötta så tyckte jag ändå att vi fick till ett ganska bra rygg/mag pass. Härligt.

Nu ska jag äta lite mat och vänta på att Filip ska komma hem. Hörs imorgon. Kram.

Likes

Comments

Den finaste människan som finns, både på insidan och utsidan. Vilken tur jag hade.

Här sitter jag i soffan med en smoothie och några knäckemackor, och försöker vakna till liv. Idag var det jobbigt att ta sig upp ur sängen. Men det är snart dags för mig att börja gå mot jobbet.
Så mycket mer än så händer inte idag, men vi hörs senare.

Ha en bra dag, kram.

Likes

Comments