Något som jag verkligen tycker om....

Godmorgon!
Idag är jag ledig och är redan uppe. Det är något jag älskar, att vakna av mig själv tidigt och känna att jag har hela dagen framför mig att få en massa saker gjorda. På listan idag står det bland annat att Lydia ska få nya skor!
Finns det något bättre än en nyskodd häst?
Klockan 10:00 kommer min hovslagare till stallet och gör henne fin. Jag tänker att jag tar mig en ridtur efteråt har dock inga planer alls idag på om det lutar åt uteritt eller om jag faktiskt ska ta mig ner till paddocken..?
Vi har ju kommit överens om en dag i veckan, frågan är om den dagen är idag?
-
I lördags följde jag med Anna till Hööks och jag hade endast tänkt att kolla in rean lite och hjälpa henne välja träns till sin häst. Men gissa om jag hittade en hel del? såklart.....perfekt nu innan löning hahah!
Jag hittade ett par nya ridskor, vanlig långärmad tröja, en tjockare tröja, ridbyxor och flugspray.

Detta är skorna som jag köpte från JH-Collection, har ridit och haft på mig dom en gång och tycker de är riktigt sköna. Känns som om de ger bra stöd och sitter riktigt bra på foten, inte stela och hårda som många andra var som jag provade. Skor är dessutom något man sliter på så dessa var väldigt välbehövliga. Dessa kostade 899kr.

Dessa två tröjor fick också följa med hem som sagt, de är bekväma och sköna att slänga på sig nu till hösten. Tröjan till vänster kostade mig 87kr då den var på rea och den till höger kostade 299kr. Jag tycker den röda färgen är så snygg, höstig och härlig.

Denna ridyxan "Cooper CRW" i svart är nog bland de absolut skönaste ridbyxor jag ägt! Jag kunde verkligen inte låta bli att köpa dom trotts att jag egentligen inte var i behov utav dom. Då är dom sköna eller hur? Vad jag verkligen gillar med dessa är att det är ett riktigt skönt material som andas, de går högt upp över midjan och baktill (Se mitten bild) så det kännas att man verkligen får stöd. Supergrip finns det gott om och när jag provred i dom häromdagen så var dom exakt lika sköna som i provrummet om inte bättre. Dessa kostade 999kr och enligt mig är de hittills värda varenda krona.

Nu ska jag gå och sätta på lite kaffe och förbereda frukost samt fortsätta förbereda en massa blogginlägg.
Tack för alla fina tips och för att ni delar med er av era tankar och känslor!

Gillar

Kommentarer