Jag längtar redan!

Helt plötsligt så släpptes alla tankar på hur ont jag har i min hals, hur mycket min näsa rinner och hur trött jag är. Efter att ha vart förkyld och knappt orkat göra någonting (därav sjukfrånvaro från jobb) så kom denna dagen att bli till en av dom absolut bättre. Helt plötsligt fick jag en rejäl boozt av motivation! Tack vare ett sms från min kära stallkompis Louice.
-
Jag har ridit för James Faulkner 2 ggr och jag är helt såld på hans sätt att lära ut. Fantastiskt duktig på det han gör och förklarar så man förstår. Det negativa är att han är väldigt svår att få tid hos då han själv tävlar på hög nivå och är en väldigt populär instruktör.
Igår fick jag reda på att Louice skulle rida för honom den 19 Oktober men att det tyvärr inte fanns några tider kvar men att hon säger till ifall det dyker upp någon ledig tid. Sagt och gjort! Det plingade i telefonen för 5 min sedan och det fanns två lediga tider och det är först till kvarn som gäller. Jag lyckades få en tid 18:40 direkt efter att Louice ridit. Kan det bli bättre?
-
Jag ser så himla mycket fram emot den 19 Oktober nu. Jag behöver verkligen den här träningen, Lydia också absolut men framförallt jag. Fram tills dess ska jag arbeta i paddocken med det jag kan. Ska göra olika "Pass" för mig och Lydia som jag kan jobba efter fram tills dess. Det viktigaste för mig just nu är att vi är i paddocken och arbetar. Vet inte jag vad vi ska göra där eller har en plan så kan hon snabbt ta över kommandot och tycka det är tråkigt och hon känner av min osäkerhet. Jag kommer att göra "ritningar" och ta bilder på och dela med mig av dessa här på bloggen. Förvänta er inget stordåd då jag är väldigt "grön" i min ridning. Det kommer att vara bra basic övningar helt enkelt.
-
Rider ni för någon tränare? Om ja, vem?

Gillar

Kommentarer

ActuallyWeCan
ActuallyWeCan,
Jag har ridit för Malin Schön en gång, och jag hoppas verkligen det blir fler gånger för jag tycker jättemycket om Malins sätt att lära ut. Men eftersom att jag bor uppe i Norrland så finns det ganska få instruktörer, vilket är jättetråkigt. Men jag hoppas kunna gå någon kurs snart igen🙂
nouw.com/actuallywecan
JenniferHovgrim
JenniferHovgrim,
Vad roligt! Jag hoppas du får till ett kurstillfälle snart! 😃
nouw.com/jenniferhovgrim